Tondach tető látványtervező program

Online segítség Tondach tetője megtervezéséhez

Háztető felújításában gondolkodik? Vagy új otthona építését tervezi? Szeretné látni, hogy hogyan nézne ki az új tető Tondach tetőcseréppel? Ha igen, akkor segítségére lehet a Tondach új online tető látványtervező programja.
1. Válasszon ki egy házat, aminek el szeretné készíteni a látványtervét! A nyilakkal tud a listában felfelé vagy lefelé haladni.

2. Válassza ki a tetőcserép fajtáját, a kívánt színt és ha lehet, a fedés módját!

3. Az eredmény a jobb oldalon látható, és a "+" jelre kattintva nagyobb méretben is megnyitható.

Módosítsa választását egyszerűen!

Bármikor kiválaszthat egy másik háztípust és megnézheti annak a háznak a látványtervét is az Ön által megadott paraméterek szerint.
  • A "Paraméterek beállítása" alatt kiválaszthatja, hogy melyik tulajdonság az, amit a következő lépésben meg szeretne változtatni.
    A termékek tulajdonságai szerint a választott paraméterek a további lehetőségeket beszűkítik.
  • Elsőként válasszon ki például egy meghatározott színt! A következő lépésben a rendszer felkínálja Önnek az adott színben elérhető tetőcserepeket.
További funkciók

Választását visszavonhatja a paraméter mellett látható zöld pipára kattintva. Ha minden kiválasztott paramétert vissza szeretne állítani, kattintson a "törlés" gombra!
  • A "Részletek a termékről" gombra kattintva további részletes információ érhető el.
  • A "Nyomtatás" gombra kattintva kinyomtathatja az Ön által létrehozott látványtervet.
  • A "Küldés" gombra kattintva e-mailen elküldheti az Ön által létrehozott látványterv linkjét.
  • A "+" jelre kattintva bármikor felnagyíthatja a képet.
Ez az alkalmazás az Internet Explorer internetes böngésző 7.0 verziójára vagy az azt követő verziókra, illetve a Microsoft Edge-re és a Firefox 2.0-tól kezdődő verzióira, valamint 1024 pixel szélességű képernyőméretre lett optimalizálva.

A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Tondach Bolero tetőcserép Fusioncolor terrakotta Tondach Figaro Deluxe tetőcserép Fusionprotect antik Tondach hódfarkú tetőcserepek félköríves téglavörös Tondach Tangó tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach kerámia tetőcserepek
18 termék

A Tondach kerámia cserepek széles választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő és az épülethez leginkább illő tetőcserepet. A Tondach termékei minden tetőn kiválóan mutatnak, legyen szó akár műemléki, új tervezésű vagy modern épületről. A Tondach kerámia tetőcserepek és a hozzájuk tartozó kiegészítők széles szín- és formaválasztékkal állnak az építkezők és felújítók rendelkezésére.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...