proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissültek a Slate Design Kft. termékinformációi a proidea.hu-n


2018. november 22.

Kőfurnér lapok új katalógusa, teljesítménynyilatkozat és alkalmazástechnikai útmutatók kerültek feltöltésre

Slate Design Kft.

A Slate Design kőfurnér lapok természetes pala kőzetek különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre. Az izolációs hőtechnikai eljárás során leválasztott kb. ~0,4 mm vastagságú természetes agyag- vagy csillámpala-réteg képezi a termék felső részét, míg a hátoldala – a termékcsaládtól függően - üvegszállal vagy természetes rosttal erősített poliészterlap a megfelelő szilárdság és formastabilitás biztosítása céljából.

A Slate Design kőfurnér termékek könnyű súlyuknak és rugalmasságuknak köszönhetően szinte bárhol használhatók: fal, mennyezet, beltéri felületek, bútor, kültéri felületek, kültéri homlokzatok, sőt épületek olyan függőleges felületeinek burkolása, melyeket korábban alkalmatlannak tartottak kőborításhoz súly és illesztési problémák miatt, mint például szigetelt homlokzat, vagy íves felület.

A termék alkalmas:
- építészeti bel- és kültéri alkalmazásokra (fal, homlokzat, lábazat)
- bútoripari alkalmazásokra (ajtók, szekrények, szegély és hátfalborítás)
- belsőépítészeti megoldásokra (konyhák, fürdőszobák, padlók)
- dizájn és látvány elemek számára (lámpák, világítástechnika)

LiteStone kőfurnér burkolat LiteStone kőfurnér burkolat


Translucent kőfurnér burkolat Translucent kőfurnér burkolat


EcoStone kőfurnér burkolat EcoStone kőfurnér burkolat

A Slate Design kőfurnér burkolatok új katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Slate Design Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Slate Design kőfurnér burkolatok

A Slate Design innovatív kőfurnér termékek természetes kövek különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre. A termék egyik oldala valódi kő, a hátoldala pedig fekete vagy áttetsző üvegszál erősítéses műgyanta, vagy természetes rost (LiteStone, Translucent, EcoStone). Ennek köszönhetően egy rugalmas, hajlékony, könnyű, valódi kőburkolatot kapunk, mely számos kül- és beltéri felületre felragasztható. A kőfurnér lapok standard 122x61 cm-es lapméretben, vagy akár 244x122 cm-es extra tábla méretben vásárolhatók meg, vastagságuk kiviteltől függően 0,5-2,0 mm, súlyuk mindössze 0,8-1,7 kg/m². A termék kedvező tulajdonságai miatt könnyen, gyorsan, zaj és pormentesen elvégezhető bármely lakás, üzlet, szálloda igényes felújítása. A 35 féle természetes textúrából szinte bármely enteriőrhöz, homlokzathoz megtalálható az ideális kőfurnér burkolat.

Cég
Bemutatóterem: H-3300 Eger, Tárkányi út 92/G - Agria Vállalkozói Park
Mobil: +36 70 977 4775
Mobil: +36 70 620 7999
Mobil: +36 70 612 6125
E-mail:
Web: www.slatedesign.hu
Nagy László
  +36 70 977 4775
   
   
   
   
A 2013-ban alakult egri székhelyű Slate Design Kft. fő tevékenységi köre a saját márkanév alatt forgalmazott, széles felhasználást lehetővé tevő ultravékony pala, mészkő és homokkő burkolatok magyarországi képviselete. Az egri raktárban lévő mintegy 2000 m²-nyi kőfurnér készletből rövid határidővel zajlik a kiskereskedelmi, viszonteladói valamint projekt értékesítés. A cég várja további viszonteladók jelentkezését Magyarország egész területéről.
További hírek a Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  slate  design  kőfurnér  hajlítható  burkolat  pala  mészkő  homokkő  LiteStone  Translucent  EcoStone