A Slate Design kőfurnér burkolatok legújabb bemutató videója

Az ultravékony, 100%-ban természetes palakő felületek felhasználási lehetőségei

A 22 féle különböző természetes pala textúrában elérhető lapok 122*61 cm-es standard, vagy akár 244*122 cm-es extra tábla méretben vásárolhatók meg közvetlenül magyarországi raktárkészletről. Az ÉMI minősítéssel is rendelkező Slate Design LiteStone kőfurnér lapok kül-, és beltérben, vizes helyiségekben, vagy akár bútorfrontokon is alkalmazhatók.

Az átvilágítható Slate Design Translucent lapok pedig az onyxhoz, alabástromhoz hasonló egyedi látványt nyújtanak megfizethető áron.

Az extrém hajlékony Slate Design EcoStone kőfurnér lapokkal könnyedén burkolhatók akár kis átmérőjű oszlopok, illetve egyedi design célokra is felhasználhatók.
 

A Slate Design LiteStone, Translucent és EcoStone kőfurnér burkolatok adatlapjait letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Slate Design Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Slate Design kőfurnér burkolatok

A Slate Design innovatív kőfurnér termékek természetes kövek különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre. A termék egyik oldala valódi kő, a hátoldala pedig fekete vagy áttetsző üvegszál erősítéses műgyanta, vagy természetes rost (LiteStone, Translucent, EcoStone). Ennek köszönhetően egy rugalmas, hajlékony, könnyű, valódi kőburkolatot kapunk, mely számos kül- és beltéri felületre felragasztható. A kőfurnér lapok standard 122x61 cm-es lapméretben, vagy akár 244x122 cm-es extra tábla méretben vásárolhatók meg, vastagságuk kiviteltől függően 0,5-2,0 mm, súlyuk mindössze 0,8-1,7 kg/m². A termék kedvező tulajdonságai miatt könnyen, gyorsan, zaj és pormentesen elvégezhető bármely lakás, üzlet, szálloda igényes felújítása. A 35 féle természetes textúrából szinte bármely enteriőrhöz, homlokzathoz megtalálható az ideális kőfurnér burkolat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...