proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Slate Design kőfurnér burkolatok legújabb bemutató videója


2016. december 12.

Az ultravékony, 100%-ban természetes palakő felületek felhasználási lehetőségei

A 22 féle különböző természetes pala textúrában elérhető lapok 122*61 cm-es standard, vagy akár 244*122 cm-es extra tábla méretben vásárolhatók meg közvetlenül magyarországi raktárkészletről. Az ÉMI minősítéssel is rendelkező Slate Design LiteStone kőfurnér lapok kül-, és beltérben, vizes helyiségekben, vagy akár bútorfrontokon is alkalmazhatók.

Az átvilágítható Slate Design Translucent lapok pedig az onyxhoz, alabástromhoz hasonló egyedi látványt nyújtanak megfizethető áron.

Az extrém hajlékony Slate Design EcoStone kőfurnér lapokkal könnyedén burkolhatók akár kis átmérőjű oszlopok, illetve egyedi design célokra is felhasználhatók.
 

A Slate Design LiteStone, Translucent és EcoStone kőfurnér burkolatok adatlapjait letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Slate Design Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Slate Design kőfurnér burkolatok

A Slate Design innovatív kőfurnér termékek természetes kövek különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre. A termék egyik oldala valódi kő, a hátoldala pedig fekete vagy áttetsző üvegszál erősítéses műgyanta, vagy természetes rost (LiteStone, Translucent, EcoStone). Ennek köszönhetően egy rugalmas, hajlékony, könnyű, valódi kőburkolatot kapunk, mely számos kül- és beltéri felületre felragasztható. A kőfurnér lapok standard 122x61 cm-es lapméretben, vagy akár 244x122 cm-es extra tábla méretben vásárolhatók meg, vastagságuk kiviteltől függően 0,5-2,0 mm, súlyuk mindössze 0,8-1,7 kg/m². A termék kedvező tulajdonságai miatt könnyen, gyorsan, zaj és pormentesen elvégezhető bármely lakás, üzlet, szálloda igényes felújítása. A 35 féle természetes textúrából szinte bármely enteriőrhöz, homlokzathoz megtalálható az ideális kőfurnér burkolat.

Cég
Bemutatóterem: H-3300 Eger, Tárkányi út 92/G - Agria Vállalkozói Park
Mobil: +36 70 977 4775
Mobil: +36 70 620 7999
Mobil: +36 70 612 6125
E-mail:
Web: www.slatedesign.hu
Nagy László
  +36 70 977 4775
   
   
   
   
A 2013-ban alakult egri székhelyű Slate Design Kft. fő tevékenységi köre a saját márkanév alatt forgalmazott, széles felhasználást lehetővé tevő ultravékony pala, mészkő és homokkő burkolatok magyarországi képviselete. Az egri raktárban lévő mintegy 2000 m²-nyi kőfurnér készletből rövid határidővel zajlik a kiskereskedelmi, viszonteladói valamint projekt értékesítés. A cég várja további viszonteladók jelentkezését Magyarország egész területéről.
Kulcsszavak:  Slate  Design  LiteStone  Translucent  EcoStone  palakő  burkolat  kőfurnér  kőburkolat