Új Sika kiadvány: Tetőszigetelési technológiák és rendszerek

Új Sika kiadvány: Tetőszigetelési Technológiák és Rendszerek

A kiadvánnyal elsősorban az építészek, a tervezők és a mérnökök mindennapi munkáját szeretnék segíteni

A Sika Hungária Kft. örömmel tájékoztatja Önöket, hogy "Sika - Tetőszigetelési technológiák és rendszerek" címmel elkészült legújabb kiadványuk, mely a Sika műanyaglemezes és kenhető tetőszigetelési rendszereiről, technológiai megoldásairól ad egy átfogó képet.

A kiadvány hiánypótló a piacon, mivel ilyen összefoglaló szakmai anyag az egyrétegű és kenhető tetőszigetelési megoldásokról nem jelent meg ezidáig.

Az ismertető amellett, hogy közel 70 komplett Sika rétegrendi felépítést tartalmaz, részletesen bemutatja a Sika egyrétegű tetőszigetelési technológiákat (PVC, FPO, TPO), a kenhető szigetelési technológiákat ( 1-C PU, 2-CPU/PUA), a magas minőségű gyártási folyamatok jellemzőit, valamint a rendszerek értékesítéséhez kapcsolódó - méltán híres - Sika szolgáltatásokat (képzések, rendszer-garanciák, tető állapotfelmérés, szélszívás-elleni rögzítési terv készítése, stb.).

Rendszereik összefoglalójával elsősorban építész, mérnök és tervező kollégák mindennapi munkáját szeretnék segíteni, hogy megtalálják az ideális tetőszigetelési rétegrendet akár új építésről, akár felújításról legyen szó.

A hírben szereplő termékek
Sarnafil TS77 vízszigetelő lemez Sikatherm PIR GT hőszigetelő lemez Sarnafil TG66 vízszigetelő lemez Sika SarnaVap párafékező lemez
 
Sika tetőszigetelés
12 termék

A tetőszigetelési rendszerek közül az egyik legkedveltebb szigetelési forma a műanyaglemezes szigetelési rendszer. A tetőszigetelés nemcsak a benne található értékek megőrzésére szolgál, illetve óvja az egész épületszerkezetet, hanem a tető hasznosításának lehetőségét is magában hordozza. A Sikaplan és Sarnafil név a kiváló minőségének köszönhetően mára már összeforrt a műanyaglemezek gyártásával és forgalmazásával.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szigetelések rögzítőelemei
Szigetelések rögzítőelemei
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Műanyag szigetelőlemezek
Műanyag szigetelőlemezek
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...