proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új termékbemutató videók a Siemens-től


2018. április 11.

Frissültek az 5SL kismegszakítók (MCB) és hibaáram-védőeszközök (RCD) bemutató videói

Siemens moduláris védelmi készülékek. A kisfeszültségű hálózat túláram, zárlat védelmét látják el 125 A névleges áramerősség alatti teljesítmény szinten. A kismegszakítót RCD-kel kiegészítve hibarám érzékelése is lehetséges.

5SL kismegszakítók (MCB)Hibaáram-védőeszközök (RCD)A Siemens 5SL kismegszakítók letölthető katalógusaiért, műszaki adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - EM LP Kisfeszültségű energiaelosztás és installációtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella út 51-57.
Telefon: +36 1 471 1000
Fax: +36 1 471 1002
E-mail:
Web: www.siemens.hu/kif
Broda Krisztián
  +36 1 471 1725
   
   
   
A portfóliójuk magába foglalja az energiaelosztó rendszereket, tokozottsín rendszereket, elosztószekrényeket, mérőkészülékeket, megszakítókat és a terhelésszakaszoló kapcsolókat, moduláris védelmi készülékeket, épületfelügyeleti rendszereket, kapcsolókat és dugaszoló-aljzatokat. A készülékeik és rendszereik összetétele, modularitása és intelligenciája számos előnyt kínál partnereiknek élettartalmuk alatt bárhol a világon. Irányzatokat meghatározó formát és innovatív funkciókat szállítanak kiváló minőségben, amiket az alkalmazott nemzetközi szabványok szerint fejlesztenek.
Márkanevek: Siemens
További hírek a Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Siemens  kismegszakító  MCB  hibaáram-védőeszköz  RCD  5SL