proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új szobatermosztát katalógus a Siemens-től


2018. március 27.

Kivételes szabályozási pontosság fűtéshez, hűtéshez, szellőzéshez és légkondicionálásához

A közelmúltban elkészült a Siemens szobatermosztátjainak új összefoglaló kiadványa, mely struktúráltan tartalmazza mind a fűtési, a hűtési, az univerzális, a fan-coil és a hőszivattyús termosztátokat egyaránt. Az új kiadvány az alábbi képre kattintva tölthető le.

Az új katalógus szintén elérhető lesz a Construma 2018 kiállításon, a Siemens A pavilion 103C1 standján.

Új szobatermosztát katalógus a Siemens-től

A Siemens termosztátok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
További hírek a Fűtésszabályozók termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Siemens  szobatermosztát  fűtésszabályozás  szobatermosztátok  termosztát  fűtésszabályozó  okostermosztát