proidea.hu online termékinformációs katalógus

Siemens UH50... ultrahangos fűtési és fűtés/hűtési hőmennyiségmérők új termékinformációi


2019. augusztus 29.

Változás termékek cikkszámozásában illetve megjelentek új kiegészítő funkciók is

A hőmennyiségmérők iránti igény dinamikusan növekszik, melyen belül ma már a mozgó alkatrész nélküli technológiát alkalmazó és ezáltal hosszabb élettartamot és állandó méréspontosságot kínáló ultrahangos mérők kezdenek meghatározó tényezővé válni mind a közületi, mind a lakossági szegmensben.

Ezen termékek piacán kínál tökéletes műszaki megoldást a Siemens felső kategóriás UH50... hőmennyiségmérő családja, melynek tagjai 0,6 és 150 m³/h térfogatáram tartományban kínálják termékeiket kazánházak, ipari létesítmények, közületi felhasználók, de akár társasházak számára egyaránt. Ezen mérőeszközök immáron több mint 20 éve vannak forgalomban Magyarországon is.

A közelmúltban változás következett be a termékek cikkszámozásában illetve megjelentek új kiegészítő funkciók, melyek számos felhasználó számára kínálnak új lehetőségeket.

Az új termékinformációk megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Siemens UH50... ultrahangos fűtési és fűtés/hűtési hőmennyiségmérők új termékinformációi

 

Termék
Siemens UH50 típusú ultrahangos hőmennyiségmérők

A Siemens UH50 típusú hőmennyiségmérői a legváltozatosabb felhasználói igények teljes körű kiszolgálására lettek megalkotva. Legyen szó fűtésről-, hűtésről-, vagy fűtés/hűtésről, az T550 termékek megbízhatóan végzik el feladatukat. A széles termékválaszték, akár 60 m³/h-s névleges terhelhetőség ideális választási lehetőséget kínál nem csak lakossági alkalmazáshoz, hanem akár ipari vagy távhős felhasználáshoz egyaránt. Az egyedi vevőigények rugalmas kiszolgálását olyan funkciók biztosítják, mint a moduláris kialakítás, a számos kommunikációs lehetőség, a különböző szoftver beállítási lehetőségek, a választható funkciók széles köre, vagy a speciális tarifák alkalmazhatósága.

Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Siemens  UH50  ultrahangos  hőmennyiségmérő