proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új teraszfedés kalkulátor a Schnaider Polymetall Kft. weboldalán


2019. május 03.

Az ingyenesen használható kalkulátor végigvezet a tervezésen és kiszámolja a körülbelüli anyagköltségeket

Garázs vagy kocsibeálló készítését tervezi?
Teraszt, pergolát szeretne kertjébe?
Netán egyéb ötletei vannak, melyhez polikarbonátra lesz szüksége?

Az első tavaszi napsugarak meghozzák a kedvet a tervezéshez, alkotáshoz, a melegebb időjárás pedig most már a kivitelezést is támogatja.
Schnaider Polymetall Kft. - új teraszfedés kalkulátor
Mint bizonyára tudja, a polikarbonátból több típus, méret, szín, vastagság is létezik. Nem könnyű a döntés, nagy termékismeretet igénylő feladat a megfelelő anyag kiválasztása, melyben a Schnaider Polymetall Kft. kollégái eddig is maximális segítséget nyújtottak Önnek. Mostantól azonban a cég segítségével már a tervezési szakaszban is kalkulálhat. A Schnaider Polymetall weboldalán létrehoztak egy ingyenesen használható kalkulátort, mely praktikus kérdésekkel végigvezeti Önt a fedés tervezésén és kiszámolja, hogy körülbelül milyen lemezár költséggel kell számolnia.

A kalkuláció végén sem engedik el az Ön kezét. A weboldalról azonnal indíthat a Schnaider Polymetall Kft. számára egy e-mailt a kalkuláció tartalmával. A cég szakértő kollégái ezt felülvizsgálják és végleges ajánlatot készítenek Önnek, mely már a szerelési kiegészítők árát is tartalmazza, valamint további tanácsokkal segítik Önt.

Tekintse meg és próbálja ki az új kalkulátort itt!

A Schnaider Polymetall Kft. által forgalmazott Marlon polikarbonát lemezek adatait, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Schnaider Polymetall Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Belterület, Hrsz. 7990
(Pallag utca, ALDI mögött)
Telefon: +36 27 540 190
Fax: +36 27 540 197
E-mail:
Web: www.polikarbonat.hu
Web: www.facebook.com/polymetall
Makra Sándor
kereskedelmi ügyintéző +36 27 540 190
   
   
   
   
A Schnaider Plastik Kereskedelmi Kft. 1998-ban alakult magyar tulajdonban lévő kis-, és nagykereskedelmi cég, mely megalakulása óta foglalkozik üregkamrás és tömör polikarbonát lemezek, polikarbonát panelek (falpanel), valamint kupolák és sávfelülvilágítók forgalmazásával, ami kiegészült műanyag nyílászáró-kiegészítő termékek kereskedelmével. 2015-től a cég neve Schnaider Polymetall Kft.-re változik, miután alumínium- és acélipari alapanyagokkal bővítették választékukat.
Márkanevek: Marlon, Rodeca
Kulcsszavak:  Schnaider  Polymetall  teraszfedés  előtető  pergola  kocsibeálló  üregkamrás  polikarbonát  anyagszükséglet  kalkuláció  árkalkuláció