Új Rothoblaas katalógus – “Kötőlemezek és csatlakozók fához”: minden megoldásra!

Magas színvonalú technikai támogató eszköz a megfelelő kötőelem kiválasztására és annak helyes installálására

A Rothoblaas új katalógusa - "Kötőlemezek és csatlakozók fához" - egy magas színvonalú technikai támogató eszköz a megfelelő kötőelem kiválasztására és annak helyes installálására. A katalógus 5 témakörre épül: nagy választékot kínál a gerendák rejtett kötéseire, falak és fa épületek kötéseire, sarokvasakra és perforált lemezekre, kültéri csomópontokhoz és beton rögzítőkhöz. A Rothoblaas kínálta magas minőségű termékek tökéletes megoldást nyújtanak számos építési rendszerekhez, tartósságuk és gyors beépítési sebességük garantált.

A katalógusban található 2 fontos fejlesztési projekt is, ami a Rothoblaas vezetésével valósult meg:
  • X_RAD, egy innovatív csatlakozási rendszer CLT szerkezetekhez, ami megoldást jelent az XLAM panelek helyszíni kezelésében és összeállításában is.
  • X_REV, egy tanulmány, mely képes azonosítani a csatlakozások rugalmassági és merevségi értékeit. Ez lehetővé teszi a tervezők részére, hogy megállapítsák az épület hogyan fog reagálni szélsőséges körülményekre.
A "Csavarok fához" és a "Szerszámok fa építészethez" katalógusok után ezzel az új katalógussal jelentősen kibővült a Rothoblaas nyújtotta rögzítési rendszerek skálája. Ez is megerősítette a Rothoblaast azon célkitűzésében, hogy a megfelelő partner legyen fa épületek tervezésében és építésében.
Rothoblaas katalógus - Kötőlemezek és csatlakozók fához
Rothoblaas katalógus - Kötőlemezek és csatlakozók fához
Rothoblaas
Rothoblaas
Rothoblaas X RAD
Rothoblaas X RAD
Rothoblaas
Rothoblaas
Rothoblaas X RAD
Rothoblaas X RAD

Ha a "Kötőlemezek és csatlakozók fához" című új katalógussal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Rotho Blaas srl munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Rotho Blaas rejtett kötések gerendákhoz Rotho Blaas kötések falakhoz és épületekhez Rotho Blaas sarokvasak, papucsok, lemezek Rotho Blaas kültéri rögzítők
 
Rotho Blaas kötőlemezek és csatlakozók fához
5 termék

Nem látszó kötőelemek fa-fa, fa-beton, nyírókötésekhez. Sarokvasak és önmetsző facsavarok, metszett heggyel, és központi maróval. Hat vegyértékű króm mentes horganyzással. Alkalmazható tömörfához, ragasztott fához, fa alapú paneleknél.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Faszerkezetek rögzítőelemei, tartóelemei
Faszerkezetek rögzítőelemei, tartóelemei
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...