Rigips online kalkulátorok

Rigips online kalkulátorok
A Rigips online kalkulátorokkal könnyebben, átláthatóbban számolhat, megkönnyítik a munkáját.
Anyagszükséglet-kalkulátor

Válassza ki az építeni kívánt szerkezetet, adja meg a négyzetmétert és már meg is kapjuk a termékeket, valamint a szükséges mennyiséget.
Anyagigényt számolhat válaszfalra, előtétfalra, aknafalra, kazettás és gipszkarton álmennyezetre, tetőtérre és szárazpadlóra. Egyedi árat is megadhatunk, így komplett anyagszükséglet-árajánlat készíthető.
Anyagszükséglet-kalkulátor

Tűzvédelmi kereső

A kívánt tűzgátlási követelményhez számolja ki a megfelelő rétegrendet, tetőtér, válaszfal, aknafal vagy álmennyezet függvényében.
Tűzvédelmi kereső

Vakolat és glett kalkulátor

Válassza ki a megfelelő glettet vagy vakolatot, adja meg a megmunkálandó felület méretét és a kívánt rétegvastagságot.
A kalkulátor kiadja a szükséges mennyiséget és az ajánlott kiszerelést. Ha esetleg nem a megfelelő terméket választotta a rétegvastagsághoz a kalkulátor azt is jelzi.
Vakolat és glett kalkulátor

A hírben szereplő termékek

Gyptone Activ' Air® Big Base 31 gipszkarton Habito Hydro terhelhető, ütésálló, tűzgátló, impregnált építőlemez Gyptone Activ' Air® Big Line 5 gipszkarton Rigips Activ’Air® levegőtisztító gipszkarton
 
Rigips válaszfal rendszerek
43 termék

A Rigips válaszfalszerkezetek, a lakó- és polgári épületekben történő alkalmazásukból következő összes tűzvédelmi, akusztikai, statikai és egyéb követelményeknek eleget tesznek. A tartószerkezet és a falborítás megfelelő kialakításával, függőleges és ferde falsíkokat hozhatunk létre (szerelési séma), amennyiben a vízszintes sík és a válaszfal síkja közötti szög nagyobb, mint 70°. A fából készült épületek Rigidur lapokkal burkolt határoló falai statikai funkciót is képesek ellátni – biztosítják az épület stabilitását függőleges és vízszintes terhelésnél egyaránt (például szélteher).

43 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Casobianca  gipszkarton álmennyezeti lap Eurocoustic Minerval® ásványi szálas kazettás álmennyezeti lap Gyptone Activ' Air® Base 31 kazettás álmennyezet Gyptone Plank Base 33 sávos álmennyezet
 
Rigips álmennyezetek
24 termék

A Rigips álmennyezeteket fa vagy fém tartószerkezettel azért építjük, hogy a helyiség belmagasságát lecsökkentsük vagy a teherhordó födém alatt futó vezetékeket eltakarjuk. Ezen felül a Rigips álmennyezetek szigetelő paplan kombinációval még további kedvező hatásokat biztosíthatnak. Fűtési költség megtakarítás a javított hőszigetelési érték által. A meglévő nyers födém léghang szigetelésének javítása mintegy 8 dB-el. Hangteherszint csökkentés és utólagos szabályozás perforált és sliccelt Rigips lapok beépítésével. A tűzgátlási értékek esetleges javítása. A hagyományosan beszerezhető világítási, szellőzési és klímaberendezések tartozékait egyszerűen össze lehet építeni a Rigips álmennyezettel.

24 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Építőlapok
Építőlapok
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok
Szerelt válaszfalak
Szerelt válaszfalak
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...