proidea.hu online termékinformációs katalógus

Renova Plus tetőcserepekkel egészült ki a Terrán hullámos profilú termékcsaládja


2019. szeptember 04.

A gazdaságos betoncserép immár a Terrán szolgáltatásaival és garanciális feltételeivel érhető el

Magas minőség, alacsony áron

Megbízhatóság, minőség, egyszerűség, elérhető ár. A Terrán Renova Plus ideális a régi tetők megszépítésére és az új tetők gazdaságos kivitelezéséhez egyaránt.

A Renova Plus termékcsalád marketingtevékenysége eddig a Terrán márkától függetlenül zajlott, valamint értékesítése külön csatornán történt. Azonban a partnerek és vásárlók maximális kiszolgálása érdekében a Terrán termékeit egy portfólióban teszi elérhetővé, ezért „a tetőépítés gazdaságos cserepe” mostantól már a Terrán brand égisze alatt lesz beszerezhető.

A Renova Plus elsősorban azokra a vásárlókra koncentrál, akiknek fontos a Terrán által biztosított kiváló minőség - a betoncserép-gyártók között elsőként bevezetett 50 év Terrán garanciával - miközben gazdaságosan, a legjobb áron szeretnék megvásárolni a tetőfedéshez szükséges cserepeket.

Azzal, hogy mostantól egy helyen lesz megtalálható a gazdaságos tetőcserép és a különböző fém, valamint műanyag kiegészítők teljes szortimentje, sokkal könnyebbé válik a döntés a tökéletes Terrán tetőszerkezet megvalósításához.

Mindez hozzájárul ahhoz, hogy szélesebb kör számára elérhetővé váljon az időtálló tető, amely tartósan biztosít védelmet otthonuknak a jövőben.

Terrán Renova Plus betoncserép - a tetőépítés gazdaságos cserepe

 

Termék
Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán története visszanyúlik egészen a 20. század elejéig, amikor Mészáros Kálmán belefogott a beton tetőcserépgyártásba, a ma Szlovákiához tartozó Negyeden. A családi vállalkozást később fia, Mészáros Vilmos vitte tovább a Baranya megyei, régi iparos hagyományokkal rendelkező Bóly városában. Ekkor már felváltotta a kézi erőt egy félautomata gépsor. A gyors és folyamatos technológiai fejlődés 1997-től indult el, amikor is belépett a vállalkozásba a család harmadik generációja. 2000-ben a vállalkozás átlépte az országhatárt és nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. Első állomásként a gyökerekhez visszatérve Szlovákia (Mediterran Slovakia sro.), majd Horvátország Mediterran Crijep d.o.o) és Románia (Mediterran Rom. srl.) következett. 2019-re a cégcsoport termékei már kilenc országban váltak elérhetővé, valamint négy különböző gyártósorról kerülnek a vásárlókhoz. Ezekből - a ma már teljesen automata gyáregységekből - kettő Magyarországon (Bóly, Kunszentmiklós), egy a szlovákiai Farkasdon, egy pedig a romániai Aranyosgyéresen található, ahol a gépek fáradhatatlanul készítik a Terrán tetőcserepeket. A folyamatosan növekedő piaci helyzetre válaszként már épül a vállalat 5. gyáregysége a kunszentmiklósi üzem mellé.
Hír
Renova Plus betoncsép - a tetőépítés gazdaságos cserepe
2017.08.17    
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Terrán  Renova  Plus  tetőcserepek  tetőcserép  betoncserép  hullámos  profilú  tetőfelújítás  tetőcsere  tetőépítés  tetőfedés