RAVAK Matrix félkeretes prémium zuhanykabinok

Új bemutató videó a RAVAK Matrix zuhanykabinokról

A Matrix zuhanykabin nem csak extravagáns stílust és minőségi alapanyagokat, hanem praktikus megoldásokat sorakoztat fel. Ilyen az ajtó tolórendszere is. A vezetőlécet helyettesítő fixáló sín könnyedséget kölcsönöz a zuhanykabinnak, míg a problémamentes működést 20 mm átmérőjű görgők biztosítják. Ez a mechanizmus meggátolja a csúszóalkatrészek egymásba akadását, és gondoskodik arról, hogy a zuhanyajtó nyitása szinte észrevehetetlenül csöndes legyen.

A Matrix zuhanykabin fő jellemzői továbbá a gyakorlati funkciót is betöltő négyzet alakú elemek, valamint a jellegzetes egyenes vonalak. A praktikum mellett a minőség is dobogós szempont volt, hiszen a Matrix zuhanykabinok gyártásánál a RAVAK olyan elsőosztályú anyagokat használ mint a minőségi alumínium, fém kötőelemek valamint krómozott tartóelemek. A 8 és 6 mm vastagságú fix és mozgó rész edzett biztonsági üvegének védelmét a láthatatlan RAVAK AntiCalc® felületkezelés biztosítja, amely meggátolja a vízkőképződést.

A Matrix prémium zuhanykabinok egy nagyon érdekes megoldást alkalmaznak, ezzel egy nagyon stabil és nagyon elegáns, minimalista jegyeket tükröző zuhanykabint megalkotva. Aki a letisztult megoldásokat keresi, az nem fog csalódni. Egyedi méretben is rendelhető.A RAVAK Matrix zuhanykabinok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVAK Matrix zuhanykabinok és zuhanyajtók
 
RAVAK Matrix zuhanykabinok és zuhanyajtók

Az alsó profil nélküli zuhanykabin érvényesülni engedi a kerámia padló szépségét, de egyben feltűnést kelt az átgondolt felső és oldalsó profilok kiemelésével.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...