proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAVAK Matrix félkeretes prémium zuhanykabinok


2018. július 09.

Új bemutató videó a RAVAK Matrix zuhanykabinokról

A Matrix zuhanykabin nem csak extravagáns stílust és minőségi alapanyagokat, hanem praktikus megoldásokat sorakoztat fel. Ilyen az ajtó tolórendszere is. A vezetőlécet helyettesítő fixáló sín könnyedséget kölcsönöz a zuhanykabinnak, míg a problémamentes működést 20 mm átmérőjű görgők biztosítják. Ez a mechanizmus meggátolja a csúszóalkatrészek egymásba akadását, és gondoskodik arról, hogy a zuhanyajtó nyitása szinte észrevehetetlenül csöndes legyen.

A Matrix zuhanykabin fő jellemzői továbbá a gyakorlati funkciót is betöltő négyzet alakú elemek, valamint a jellegzetes egyenes vonalak. A praktikum mellett a minőség is dobogós szempont volt, hiszen a Matrix zuhanykabinok gyártásánál a RAVAK olyan elsőosztályú anyagokat használ mint a minőségi alumínium, fém kötőelemek valamint krómozott tartóelemek. A 8 és 6 mm vastagságú fix és mozgó rész edzett biztonsági üvegének védelmét a láthatatlan RAVAK AntiCalc® felületkezelés biztosítja, amely meggátolja a vízkőképződést.

A Matrix prémium zuhanykabinok egy nagyon érdekes megoldást alkalmaznak, ezzel egy nagyon stabil és nagyon elegáns, minimalista jegyeket tükröző zuhanykabint megalkotva. Aki a letisztult megoldásokat keresi, az nem fog csalódni. Egyedi méretben is rendelhető.A RAVAK Matrix zuhanykabinok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  Matrix  zuhanykabin  zuhanykabinok  félkeretes  zuhanykabin  prémium  zuhanykabin  négyzetes  formavilág