Elindult a Rákosy-Glass Kft. legújabb weboldala

Elindult Rákosy-Glass Kft. legújabb weboldala

A honlapon egyszerűen tájékozódhat a Helio Heating fűtő üvegről

A Rákosy-Glass Kft. fűtő üvege néhány éve már stabilan jelen van a magyar piacon, és a több megvalósult külföldi projekt kapcsán kapott nemzetközi visszajelzések is pozitívak.

2021-től egy új márka égisze alatt forgalmazzák fűtő üveg termékeiket. Az üvegipari cég fennállásának 40. évfordulóján létrehozta a Helio Heating márkát, melynek egy teljesen új, önálló weboldalt is készítettek.

Helio Heating fűtő üveg
Elindult Rákosy-Glass Kft. legújabb weboldala

A Helio Heating márka kizárólagos tulajdonosa a Rákosy-Glass Kft., ami garantálja a már megszokott magas minőséget és az ügyfelekkel együtt történő rugalmas gondolkodást. Fő profiljuk többrétegű fűtő hőszigetelő üveg gyártása, de lehetőség van edzett hajlított fűtő üveg, illetve design üveg radiátorok gyártására is, valamint egyedi elképzeléseket is képesek megvalósítani. Síküveg esetén 2700 x 5000 mm táblaméretig tudnak fűtő üveget gyártani, igény szerint kialakított vezérlőegységgel együtt.

A Helio Heating fűtő üveg a haladást képviseli. Esztétikus és sokrétű felhasználási lehetőségei, valamint kedvező bekerülési költsége mellett már alacsony elektromos fogyasztással is megfelelő hőérzetet biztosít, ezért környezettudatos fűtési megoldás. Élettani hatásai is kedvezőek; az üveg a megtermelt hő nagyobb hányadát sugárzó hő formájában közli a környezetével, melynek köszönhetően nincs konvekció, nincs szálló por. A fűtő üveg működése zajtalan.

Helio Heating weboldal
Elindult Rákosy-Glass Kft. legújabb weboldala

A Helio Heating honlapján (www.helioheating.com) ügyfeleik minden eddiginél egyszerűbben tájékozódhatnak a fűtő üvegről és a technológiával kapcsolatos újdonságokról. Gyorsan és könnyedén saját maguk végezhetnek egy kalkulációt, amelyből megtudhatják, hogy hány m² fűtő üvegfelületre van szükségük. A vadonatúj honlapon természetesen árajánlatkérésre is van lehetőség.

A hírben szereplő termékek
Helio Heating fűtő üveg
 
Helio Heating fűtő üvegek

Szabályozható hőmérsékletű, elektromosan fűthető üvegszerkezetek. Kiegészítő fűtésként komfortérzet javításra szolgálnak, megfelelő táblaméretű üvegek esetén pedig alkalmasak helyiségek önálló fűtésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Síküvegek, hajlított üvegek
Síküvegek, hajlított üvegek
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...