Megjelent a Pureco Kft. új VENTUS biofilter katalógusa

Részletes műszaki információk, beépítési javaslatok, méretezések, rajzok egyaránt elérhetők a szakmai kiadványban

A Pureco Kft. magas hatásfokú, kompakt, egyszerű és költséghatékony üzemeltetésű, VENTUS biofilter rendszerei 10-100 000 m³/óra tisztítási kapacitása kiváló megoldás a szaghatások csökkentésére. A VENTUS biofiltereket bemutató katalógusban összegyűjtötték a termékcsaláddal kapcsolatos információkat, részletes műszaki leírásokat, méretezéseket, beépítési javaslatokat, hogy Partnereik egy kézből kaphassanak pontos és precíz tájékoztatást az általuk kínált lehetőségekről.

A Pureco Kft. ismeri és végtelenül tiszteli vizeinket. A vízipar területén minden esetben optimális, költséghatékony, hosszú élettartamú megoldások kidolgozására törekednek, ahol számít a hozzáadott érték és a fenntarthatóság.

Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét.

A vízgazdálkodással kapcsolat tevékenységeik (csapadékvíz-, ivóvíz- és szennyvíztisztítás) az elmúlt években egészült ki olyan technológiával, mely a különböző ipari technológiák, illetve a kommunális és ipari szennyvizek kezelése során keletkező bűzös szaghatások csökkentésére, illetve megszüntetésére alkalmas.

Első biofiltereiket saját átemelő telepeiken és szennyvíztisztító telepeiken tesztelték, kiváló tisztítási eredményeik lehetővé tették, hogy termékcsaládjukat öt különböző biofilter egységgel egészítsék ki. A szaghatás megszüntetésére biológiai lebontást alkalmaznak, rendszereik 10 és 100 000 m³/óra tisztított levegő "előállítására" képesek, a legújabb termékük pedig aktív szenes abszorpciós technológiával egészült ki. A Pureco Kft. büszke arra, hogy víztisztítási megoldásaik levegő tisztítási technológiával is kiegészülhettek!
Galéria
Galéria
A VENTUS kompakt biofilterek új katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
VENTUS kompakt biofilter

Állandó légáramlást biztosító kompakt biofilter, mely elsősorban a kommunális szennyvíz gyűjtés és kezelés területére, szennyvíztisztító telepekhez, szivattyútelepekhez, iszapkezelő egységekhez, szennyvíztároló-rendszerekhez, az ott keletkezett szaghatás csökkentésére lett kifejlesztve. Emellett használhatóak minden olyan területen, ahol fontos a szagkoncentráció mérséklése.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szennyvíztisztító berendezések
Szennyvíztisztító berendezések
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...