proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Pureco Kft. új VENTUS biofilter katalógusa


2016. június 23.

Részletes műszaki információk, beépítési javaslatok, méretezések, rajzok egyaránt elérhetők a szakmai kiadványban

A Pureco Kft. magas hatásfokú, kompakt, egyszerű és költséghatékony üzemeltetésű, VENTUS biofilter rendszerei 10-100 000 m³/óra tisztítási kapacitása kiváló megoldás a szaghatások csökkentésére. A VENTUS biofiltereket bemutató katalógusban összegyűjtötték a termékcsaláddal kapcsolatos információkat, részletes műszaki leírásokat, méretezéseket, beépítési javaslatokat, hogy Partnereik egy kézből kaphassanak pontos és precíz tájékoztatást az általuk kínált lehetőségekről.

A Pureco Kft. ismeri és végtelenül tiszteli vizeinket. A vízipar területén minden esetben optimális, költséghatékony, hosszú élettartamú megoldások kidolgozására törekednek, ahol számít a hozzáadott érték és a fenntarthatóság.

Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét.

A vízgazdálkodással kapcsolat tevékenységeik (csapadékvíz-, ivóvíz- és szennyvíztisztítás) az elmúlt években egészült ki olyan technológiával, mely a különböző ipari technológiák, illetve a kommunális és ipari szennyvizek kezelése során keletkező bűzös szaghatások csökkentésére, illetve megszüntetésére alkalmas.

Első biofiltereiket saját átemelő telepeiken és szennyvíztisztító telepeiken tesztelték, kiváló tisztítási eredményeik lehetővé tették, hogy termékcsaládjukat öt különböző biofilter egységgel egészítsék ki. A szaghatás megszüntetésére biológiai lebontást alkalmaznak, rendszereik 10 és 100 000 m³/óra tisztított levegő "előállítására" képesek, a legújabb termékük pedig aktív szenes abszorpciós technológiával egészült ki. A Pureco Kft. büszke arra, hogy víztisztítási megoldásaik levegő tisztítási technológiával is kiegészülhettek!


A VENTUS kompakt biofilterek új katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
További hírek a Szennyvíztisztító berendezések termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  pureco  VENTUS  biofilter  szennyvíz  gyűjtés  szennyvíztisztító  szennyvíztisztítás