proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bővített Proschorn megjelenés a ProIDEA oldalon


2009. szeptember 14.

Új égéstermék elvezető rendszerekkel bővült a bemutatott termékek sora

Egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszer
Nemesacél égéstermék elvezető rendszerekkel bővült a Proschorn termékeinek sora.

Egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszer
Az egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszerrel optimálisan korszerűsítheti meglévő fűtési rendszerét. Az átmérő kiválasztásánál a hőtermelő berendezések adatait kell figyelembe venni és a szükséges méretezést elvégezni. Alkalmazási területek: Az EW Stream rendszer alkalmazható gázkazánok (túlnyomásos, kondenzációs gravitációs üzem), olajtüzelésű berendezések, kályhák, kandallók, pellet tüzelésű berendezések égéstermék elvezető rendszereként.


Duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszer
A duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszerek flexibilisen alkalmazhatóak a berendezések beépítésénél. A kis súly és az egyszerű szerelési technika maximális szabadságot nyújt a tüzelőberendezés helyének megválasztásánál. Alkalmazási területek: Az DW Stream rendszer alkalmazható gázkazánok (túlnyomásos, kondenzációs gravitációs üzem), olajtüzelésű berendezések, kályhák, kandallók, pellet tüzelésű berendezések égéstermék elvezető rendszereként.


LAS nemesacél égéstermék elvezető rendszer - AIR STREAM
A koncentrikus LAS rendszerek lehetővé teszik a tüzelőberendezés helyiséglevegőtől független üzemét. Az égéshez szükséges levegő nem a helyiségből, hanem az égéstermék elvezető berendezésen keresztül jut a készülékhez. Ezáltal biztosítható az épület tökéletes szigetelése és a berendezés optimális üzeme. Alkalmazási területek: Az AIR Stream rendszer alkalmazható gázüzemű berendezések túlnyomásos égéstermék elvezető rendszereként, égési levegő hozzávezetéssel.
Duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszer

A Proschorn égéstermék elvezető rendszerekkel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha árajánlatot szeretne kérni a Proschorn Hungária Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1149 Budapest, Angol u. 32.
Telefon: +36 1 220 1434
Fax: +36 1 468 3100
E-mail:
Deli Márk
műszaki tanácsadó  
   
   
A Proschorn lakó-, közösségi és ipari épületekhez kínál kéményrendszereket, a korszerű égéstermék-elvezetés valamennyi elemével.
Márkanevek: Raab
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Proschorn  kémény  új  termék  égéstermék  elvezető  rendszer  Raab