Bővített Proschorn megjelenés a ProIDEA oldalon

Új égéstermék elvezető rendszerekkel bővült a bemutatott termékek sora

Egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszer
Egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszer
Nemesacél égéstermék elvezető rendszerekkel bővült a Proschorn termékeinek sora.

Egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszer
Az egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszerrel optimálisan korszerűsítheti meglévő fűtési rendszerét. Az átmérő kiválasztásánál a hőtermelő berendezések adatait kell figyelembe venni és a szükséges méretezést elvégezni. Alkalmazási területek: Az EW Stream rendszer alkalmazható gázkazánok (túlnyomásos, kondenzációs gravitációs üzem), olajtüzelésű berendezések, kályhák, kandallók, pellet tüzelésű berendezések égéstermék elvezető rendszereként.


Duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszer
A duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszerek flexibilisen alkalmazhatóak a berendezések beépítésénél. A kis súly és az egyszerű szerelési technika maximális szabadságot nyújt a tüzelőberendezés helyének megválasztásánál. Alkalmazási területek: Az DW Stream rendszer alkalmazható gázkazánok (túlnyomásos, kondenzációs gravitációs üzem), olajtüzelésű berendezések, kályhák, kandallók, pellet tüzelésű berendezések égéstermék elvezető rendszereként.


LAS nemesacél égéstermék elvezető rendszer - AIR STREAM
A koncentrikus LAS rendszerek lehetővé teszik a tüzelőberendezés helyiséglevegőtől független üzemét. Az égéshez szükséges levegő nem a helyiségből, hanem az égéstermék elvezető berendezésen keresztül jut a készülékhez. Ezáltal biztosítható az épület tökéletes szigetelése és a berendezés optimális üzeme. Alkalmazási területek: Az AIR Stream rendszer alkalmazható gázüzemű berendezések túlnyomásos égéstermék elvezető rendszereként, égési levegő hozzávezetéssel.
Duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszer
Duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszer
A Proschorn égéstermék elvezető rendszerekkel kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha árajánlatot szeretne kérni a Proschorn Hungária Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
DW-STREAM duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszer

Professzionális rendszer égéstermék elvezető berendezések építéséhez. A duplafalú szigetelt nemesacél égéstermék elvezető rendszerek flexibilisen alkalmazhatóak a berendezések beépítésénél. A kis súly és az egyszerű szerelési technika maximális szabadságot nyújt a tüzelőberendezés helyének megválasztásánál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
DW-STREAM AIR - LAS nemesacél égéstermék elvezető rendszer

Professzionális rendszer égéstermék elvezető berendezések építéséhez. A koncentrikus LAS rendszerek lehetővé teszik a tüzelőberendezés helyiséglevegőtől független üzemét. Az égéshez szükséges levegő nem a helyiségből, hanem az égéstermék elvezető berendezésen keresztül jut a készülékhez. Ezáltal biztosítható az épület tökéletes szigetelése és a berendezés optimális üzeme.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
EW-STREAM egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszer

Professzionális rendszer a felújításoknál. Az egyfalú nemesacél égéstermék elvezető rendszerrel optimálisan korszerűsítheti meglévő fűtési rendszerét. Az átmérő kiválasztásánál a hőtermelő berendezések adatait kell figyelembe venni és a szükséges méretezést elvégezni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...