proidea.hu online termékinformációs katalógus

ProfiFloor alkalmazások a padlóalátétek összehasonlítására


2018. április 16.

Zajcsökkentő hatás szimulátor és padlófűtés költség kalkulátor

A padlóalátétek elsődleges feladata a fa alapanyagú burkolat élettartamának megnövelése. Ehhez a padlóalátétnek megfelelő sűrűséggel, teherbírással, aljzatkiegyenlítő-hatással és nem utolsósorban párazáró képességgel kell rendelkeznie.

A hagyományos padlóalátétek bár olcsók, de idővel elveszítik formájukat és tulajdonságaikat, így a fellépő erőhatások a padlólapok illesztéseinél fognak jelentkezni, ami visszafordíthatatlan károkat okoz a padlóban. A padló megvédésén és élettartamának maximalizálásán kívül a modern padlóalátétek számos kényelmi funkciót kínálnak. A pontos technikai adatok ismeretében is nagyon nehéz azonban eldönteni, hogy melyik padlóalátét a legjobb szigetelő, melyik alkalmas igazából zajcsökkentésre, vagy melyik alátéttel lesz valóban hatékony a padlófűtés. Ezekre a kérdésekre rendkívül nehéz választ adni még a pontos technikai adatok ismerete mellett is.

Töltse le a ProfiFloor alkalmazásokat és hasonlítsa össze a padlóalátéteket!


ProfiFloor zajcsökkentés szimulátor

A lépéshangot olyan zajnak kell tekinteni, amelyet akkor hallunk, amikor az adott helyiségben lévő padlóburkolatot vesszük igénybe. Hangosítsa fel telefonját vagy táblagépét és hasonlítsa össze a különböző padlóalátétek zajcsökkentő hatását!ProfiFloor padlófűtés költség kalkulátor

1. Az alkalmazás az átlagos aktuális lakossági fűtőanyag árakkal számol, de minden érték változthatható.

2. Válassza ki a padlófűtési rendszert (áram, gáz, pellet, stb.), a szobában elvárt hőmérsékletet, a fűtési szezon hosszát és az áltagos külső hőmérsékletet!

3. Válassza ki a fűtendő melegburkolat típusát, adja meg a padlófelület méretét és válassza ki a kínálatból a 2 összehasonlítandó alátétet!

4. Az alkalmazás kiszámítja, hogy a megadott beállításokkal melyik alátéttel milyen extra éves fűtési költséggel kell számolni, illetve kiderül, hogy melyik alátéttel mennyit tudunk a fűtésköltségből megtakarítani.


A ProfiFloor padlóalátétek letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Bau Dekor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Felső ipari körút 5/C
Mobil: +36 30 500 9767
E-mail:
Web: www.baudekor.hu
Horváth András
Üzletfejlesztési és projekt menedzser +36 30 161 0031
   
   
A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A cég piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. 2019-től minőségi laminált padlókat, PVC mentes padló- és falburkolatokat is forgalmaz. Termékkínálat a folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.
Márkanevek: Arbiton, Classen, Döllken, Foliarex, Festor, Cezar, Ceramin, Arteo
Kulcsszavak:  Bau  Dekor  BauDekor  ProfiFloor  alkalmazás  app  applikáció  padlóalátétek  zajcsökkentő  hatás  szimulátor  zajcsökkentés  padlófűtés  költség  kalkulátor  párazárás  padlófűtés