ProfiFloor alkalmazások a padlóalátétek összehasonlítására

Zajcsökkentő hatás szimulátor és padlófűtés költség kalkulátor

A padlóalátétek elsődleges feladata a fa alapanyagú burkolat élettartamának megnövelése. Ehhez a padlóalátétnek megfelelő sűrűséggel, teherbírással, aljzatkiegyenlítő-hatással és nem utolsósorban párazáró képességgel kell rendelkeznie.

A hagyományos padlóalátétek bár olcsók, de idővel elveszítik formájukat és tulajdonságaikat, így a fellépő erőhatások a padlólapok illesztéseinél fognak jelentkezni, ami visszafordíthatatlan károkat okoz a padlóban. A padló megvédésén és élettartamának maximalizálásán kívül a modern padlóalátétek számos kényelmi funkciót kínálnak. A pontos technikai adatok ismeretében is nagyon nehéz azonban eldönteni, hogy melyik padlóalátét a legjobb szigetelő, melyik alkalmas igazából zajcsökkentésre, vagy melyik alátéttel lesz valóban hatékony a padlófűtés. Ezekre a kérdésekre rendkívül nehéz választ adni még a pontos technikai adatok ismerete mellett is.

Töltse le a ProfiFloor alkalmazásokat és hasonlítsa össze a padlóalátéteket!


ProfiFloor zajcsökkentés szimulátor

A lépéshangot olyan zajnak kell tekinteni, amelyet akkor hallunk, amikor az adott helyiségben lévő padlóburkolatot vesszük igénybe. Hangosítsa fel telefonját vagy táblagépét és hasonlítsa össze a különböző padlóalátétek zajcsökkentő hatását!

ProfiFloor padlófűtés költség kalkulátor

1. Az alkalmazás az átlagos aktuális lakossági fűtőanyag árakkal számol, de minden érték változthatható.

2. Válassza ki a padlófűtési rendszert (áram, gáz, pellet, stb.), a szobában elvárt hőmérsékletet, a fűtési szezon hosszát és az áltagos külső hőmérsékletet!

3. Válassza ki a fűtendő melegburkolat típusát, adja meg a padlófelület méretét és válassza ki a kínálatból a 2 összehasonlítandó alátétet!

4. Az alkalmazás kiszámítja, hogy a megadott beállításokkal melyik alátéttel milyen extra éves fűtési költséggel kell számolni, illetve kiderül, hogy melyik alátéttel mennyit tudunk a fűtésköltségből megtakarítani.


A ProfiFloor padlóalátétek letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Bau Dekor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Műanyag szigetelőlemezek
Műanyag szigetelőlemezek
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...