proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Porotherm alkalmazástechnikai és tervezési útmutató 2018/1


2018. április 05.

Porotherm Építési Rendszer - Megoldás falazatra

A legfrissebb alkalmazási és tervezési útmutatót abból a célból állították össze, hogy részletes információt nyújtson a WIENERBERGER zRt. piacvezető termékéről, a Porotherm Építési Rendszerről.

A kiadványban bemutatják a Porotherm és Macuphon Építési Rendszerek alkotóelemeit, megadják a falazóelemek, áthidalók és a födémrendszer legfontosabb műszaki paramétereit. Ismertetik a tervezési előírásokat és a beépítésre vonatkozó iránymutatásokat, valamint tájékoztatásképpen szerkezeti részletrajzokat is közölnek.
Röviden összefoglalják a szolgáltatásaikat, és közlik azokat az elérhetőségeket, amelyeken megtalálhatók, és ahol várják az észrevételeket és a javaslatokat.

A műszaki segédlet letölthető a képekre kattintva vagy a gyártó weboldaláról, illetve az info@wienerberger.hu e-mail címen a postacím megadásával, ingyenesen, nyomtatott formában is igényelhető.
A Porotherm Építési Rendszer termékeinek letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképekre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a WIENERBERGER zRt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  wienerberger  alkalmazástechnikai  útmutató  tervezési  segédlet  tégla  téglák  fal  falazat  áthidalók  födémrendszer  porotherm  macuphon  hanggátló  tégla