proidea.hu online termékinformációs katalógus

Porotherm alkalmazástechnikai és tervezési útmutató 2017-es kiadás


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2017. május 04.

Immáron színes kivitelben érhető el a Wienerberger falazati tervezési kiadványa

A 2017-es Construmához igazítva megjelent a Wienerberger Téglaipari zRt. átdolgozott alkalmazástechnikai kiadványa, immáron színes ábrákkal, táblázatokkal.
A kiadvány tartalmazza a továbbfejlesztett Thermo termékcsalád (44 cm-es falazat: U=0,14 W/m²K, 38 cm-es falazat U=0,16 W/m²K) részletes műszaki adatait, illetve a tervezésükhöz, beépítésükhöz szükséges szöveges és rajzos segédanyagokat, előírásokat.
A kiadványban kibővített részletezettségű információk találhatóak a Wienerberger valamennyi termékének - falazatok, áthidalók, födém - tervezéséhez kapcsolódóan az energetika mellett tűzvédelem, akusztika és tartószerkezet témakörben is.
Az aktualizált műszaki segédlet letölthető a képre kattintva vagy a gyártó megújult weboldaláról (http://wienerberger.hu/downloads/20170425112533/wienerberger-alkalmazástechnikai-és-tervezési-útmutató-2017/1.pdf), illetve az info@wienerberger.hu e-mail címen ingyenesen, nyomtatott formában is igényelhető.

Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  wienerberger  alkalmazástechnikai  útmutató  tervezési  segédlet  tégla  téglák  fal  falazat  áthidalók  födémrendszer  porotherm