proidea.hu online termékinformációs katalógus

Porotherm alkalmazástechnikai és tervezési útmutató


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. május 20.

Új termékekkel és hasznos információkkal bővült a Wienerberger friss kiadványa

2016 márciusától elérhető a Wienerberger zRt. frissített alkalmazástechnikai útmutatója, melyben a legújabb termékek is részletes műszaki információkkal szerepelnek.
A Porotherm Thermo termékcsalád új taggal bővült, a termék 2016 év elejétől 38-as falvastagságban is kapható.
Ezen kívül a kiadványban megtalálható a Wienerberger új hanggátló termékcsaládja is: az AKU Z elnevezésű hanggátló téglák kétféle - 25-ös és 30-as falvastagságban kerülnek a magyar piacra. A hanggátló termékek megrendelésének feltételeiről a műszaki vevőszolgálat ad megfelelő felvilágosítást.
Az aktualizált műszaki segédlet letölthető a képre kattintva vagy a gyártó megújult weboldaláról (www.wienerberger.hu/Szolgáltatásaink/Letölthető anyagok), illetve az info@wienerberger.hu e-mail címen ingyenesen, nyomtatott formában is igényelhető.

Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari zRt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  wienerberger  alkalmazástechnikai  útmutató  tervezési  segédlet  tégla  téglák  fal  falazat  áthidalók  födémrendszer  porotherm  aku  z