proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent az Isolmass 3Tech FR magyar nyelvű prospektusa


2017. október 12.

A levegőben terjedő hangok és zajok elleni többrétegű hőszigetelő anyag

Az új magyar nyelvű prospektus általános termékleírást, fizikai jellemzőkre és összetételre vonatkozó adatokat, műszaki jellemzőket, akusztikai diagramokat tartalmaz. Mint ismeretes, a szennyvízszerelvények hangszigeteléséhez készült Isolmass 3Tech FR egy kétrétegű hangszigetelő termék, ami hőkötésű PET-szál rétegből és az erre laminált nehéz rétegből áll. Az Isolmass 3Tech FR Alunet változat megerősített alumíniumfóliával védett nehéz rétegből készül, ami hőkötésű PET-szál rétegre van laminálva.

Kattintson az alábbi képre, és tekintse meg az új prospektust:

A Trocellen Isolmass 3Tech FR prospektusát letöltheti, ha a fenti képre vagy a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Polifoam Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Táblás u. 32.
Telefon: +36 1 347 9800
Fax: +36 1 280 6708
E-mail:
Web: www.insulation.trocellen.com/hu/
Vislavski Slavko
értékesítési vezető +36 20 590 2963
   
   
   
A Polifoam – mint a Trocellen csoport tagja - Európa legnagyobb múlttal rendelkező, kémiailag térhálósított polietilén hab gyártója. A Németországban, Olaszországban, Magyarországon, Spanyolországban és Malajziában található gyáregységekben poliolefin habokat állítanak elő és dolgoznak fel. Termékeiket kiváló szigetelő tulajdonságaik, időtállóságuk, valamint jó ár-érték arányuk révén széles körben alkalmazzák mint az építőipar, a gépészet, hangszigetelés, valamint a szellőzés- és klímatechnika területén. Ezen kívül számos más iparágban is kínálnak minőségi megoldásokat, a legjelentősebbek az autóipar, a csomagolástechnika és sport. A Polifoam termékeit Európa közel 20 országába szállítják.
Márkanevek: Polifoam, Trocellen
Kulcsszavak:  Polifoam  Kft  Trocellen  Isolmass  3Tech  FR  többrétegű  szigetelő  lemez  hangszigetelés  lépéshang  szigetelés  gépészeti  szigetelés  hanggátló  hangelnyelő  anyag  szigetelőanyag  hangelnyelés  zajcsillapítás  zajcsillapító