proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Polifoam Kft. BIM elemekkel támogatja a tervezők munkáját


2018. december 17.

A Trocellen által készített BIM objektumok Revit és ArchiCAD szoftverekben alkalmazhatók

A BIM (Building Information Modeling, vagyis az épületinformációs modellezés) az építés tervezésének, létrehozásának, fejlesztésének és lebonyolításának optimalizálási módszerét jelenti a projekt teljes életciklusa alatt. A BIM folyamat leegyszerűsíti és gyorsabbá teszi az Ön projektjeit, és a Trocellen készen áll támogatni Önt ebben.

A Trocellen elkészítette termékei BIM objektumait, ezzel megkönnyítve az alkalmazásukat bizonyos szoftverekben (pl. a Revit és az ArchiCAD alkalmazásban) a projekt megvalósításakor. A Polifoam forgalmazásában levő szigetelőanyagokat felhasználhatja a projektjeiben a digitalizált BIM objektumoknak köszönhetően, amelyek elkészítik a CAD rajzokat, ugyanakkor a műszaki tulajdonságokat is meghatározzák.
A Polifoam Kft. BIM elemekkel támogatja a tervezők munkáját
A hírben említett BIM objektumokat letöltheti, ha az alábbi termékképekre kattint. Amennyiben bővebb információt szeretne kérni a Polifoam Kft. munkatársától, küldje el kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Táblás u. 32.
Telefon: +36 1 347 9800
Fax: +36 1 280 6708
E-mail:
Web: www.insulation.trocellen.com/hu/
Vislavski Slavko
értékesítési vezető +36 20 590 2963
   
   
   
A Polifoam – mint a Trocellen csoport tagja - Európa legnagyobb múlttal rendelkező, kémiailag térhálósított polietilén hab gyártója. A Németországban, Olaszországban, Magyarországon, Spanyolországban és Malajziában található gyáregységekben poliolefin habokat állítanak elő és dolgoznak fel. Termékeiket kiváló szigetelő tulajdonságaik, időtállóságuk, valamint jó ár-érték arányuk révén széles körben alkalmazzák mint az építőipar, a gépészet, hangszigetelés, valamint a szellőzés- és klímatechnika területén. Ezen kívül számos más iparágban is kínálnak minőségi megoldásokat, a legjelentősebbek az autóipar, a csomagolástechnika és sport. A Polifoam termékeit Európa közel 20 országába szállítják.
Márkanevek: Polifoam, Trocellen
Kulcsszavak:  Polifoam  Kft  Trocellen  BIM  elem  BIM  objektum  Building  Information  Modeling  CAD  épületinformációs  modellezés