proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Pfeifer-Garant Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n


2018. november 19.

ISOPRO hőhídmegszakító elemek és Pentaflex munkahézag szigetelések

Megújult a Pfeifer-Garant Kft. ProIDEA megjelenése, melynek köszönhetően elérhetőek az ISOPRO hőhídmegszakító elemek és a Pentaflex szigetelési rendszer műszaki adatai, katalógusai.

Az ISOPRO hőszigetelő elemcsalád a már piacon lévő hasonló termékek továbbfejlesztése. Fontos szerkezeti megoldásai: rozsdamentes betoncél használata a korróziónak kitett csatlakozási helyeken, valamint a nyomóelemek olyan speciális betonkockából készülnek, amik képesek felvenni a keletkező nyomóerőt és javítják a hőszigetelést. A termékválasztékban megtalálhatók pozitív, negatív vagy mindkét irányú nyíró-, illetve hajlítóerő átvitelére alkalmas típusok.

A Pentaflex lemezzel könnyen, gyorsan és olcsón szigetelhetők a vízzáró beton munkahézagjai akár 6 bar víznyomás ellen is. Már 3 cm-es betontakarás is elég. Független az időjárástól, és szerves szennyvizekkel szemben ellenálló.

A Pfeifer-Garant Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n

A Pfeifer-Garant-ról:

A Pfeifer-Garant Kft.-t több mint 15 éve alapították, de a Pfeifer magyarországi kapcsolata régebbre nyúlik vissza. 1981-ben vezették be az ÉGSZÖV betonelem gyárában a Pfeifer emelőelemeket, amiket a cég néhány év elteltével forgalmazni is kezdett. 1990-ben a Pfeifer, az ÉGSZÖV, valamint magánszemélyek részvételével megalakult a Garant Kft.

A kezdeti években építéstechnikai eszközök forgalmazása, valamint a Pfeifer részére segédeszközök gyártása és exportálása folyt. 1994-től a cég tevékenységéhez illetve vevőköréhez illeszkedve a Jordahl rögzítéstechnikai, a Seifert zsaluzástechnikai elemekkel és a PEWAG láncfüggesztékekkel bővült a termékprogram. 1995-ben kezdődött a Pfeifer know-how-ja alapján a Polytex emelő- és rakományrögzítő eszközök gyártása.

1999-ben a cégnév Pfeifer-Garant Kft.-re változott. A piaci igények változását követve 2000-től a H-BAU GmbH szigetelési és zsaluzástechnikai eszközeivel bővült a termékválaszték. A Pfeifer-Garant Kft. a betontechnológiai termékeket forgalmazó cégek között egyedülállóan széles termékválasztékkal rendelkezik. Szakképzett munkatársaiknak és a megfelelő beszállítói háttérnek köszönhetően a cég mind a betontechnológiai, mind az emeléstechnikai piacon mértékadó részesedéssel rendelkezik.

Filozófiájuk:
  • A vevő áll cselekvéseik középpontjában.
  • Teljesítményük a minőségen és a szakértelmükön alapszik.
  • Vevőik bizalmát a nekik nyújtott megbízható szolgáltatásokkal kívánják elnyerni, megtartani és erősíteni.
  • A műszaki fejlődés, az innováció új megoldásokat jelent, az új megoldások változásokat, a változások a jövőt jelentik. A vállalkozás a jövő alakításában aktívan kíván részt venni.
  • A vállalat sikere biztosíték a létükre, a vállalat léte munkát jelent. A munkatársak határozzák meg a vállalat sikerét.
Az ISOPRO hőhídmegszakító elemek és a Pentaflex szigetelési rendszer letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Pfeifer-Garant Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Gyömrői út 108-126.
Telefon: +36 1 260 1014
Fax: +36 1 262 0927
E-mail:
Web: www.pfeifer-garant.hu
Balogh László
ügyvezető igazgató +36 70 617 0961
   
   
   
A céget céget 1990-ben alapították, először Garant Kft. néven. A kezdeti években építéstechnikai eszközök forgalmazása, valamint a Pfeifer részére segédeszközök gyártása és exportálása folyt. 1994-től a cég tevékenységéhez illetve vevőköréhez illeszkedve Jordahl rögzítéstechnikai, Seifert zsaluzástechnikai elemekkel és PEWAG láncfüggesztékekkel bővült a termékprogram. 1995-ben kezdődött a Pfeifer know-how-ja alapján a Polytex emelő- és rakományrögzítő eszközök gyártása. 1999-ben a cégnév Pfeifer-Garant Kft-re változott.. A piaci igények változását követve 2000-től a H-BAU GmbH szigetelési és zsaluzástechnikai eszközeivel bővült a termékválaszték. A Pfeifer-Garant Kft. a betontechnológiai termékeket forgalmazó cégek között egyedülállóan széles termékválasztékkal rendelkezik.
Márkanevek: Isopro, Pentaflex
Kulcsszavak:  Pfeifer  Garant  Isopro  hőhídmegszakító  hőhíd  Pentaflex  munkahézag  szigetelés  vízszigetelés