A Pfeifer-Garant Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n

ISOPRO hőhídmegszakító elemek és Pentaflex munkahézag szigetelések

Megújult a Pfeifer-Garant Kft. ProIDEA megjelenése, melynek köszönhetően elérhetőek az ISOPRO hőhídmegszakító elemek és a Pentaflex szigetelési rendszer műszaki adatai, katalógusai.

Az ISOPRO hőszigetelő elemcsalád a már piacon lévő hasonló termékek továbbfejlesztése. Fontos szerkezeti megoldásai: rozsdamentes betoncél használata a korróziónak kitett csatlakozási helyeken, valamint a nyomóelemek olyan speciális betonkockából készülnek, amik képesek felvenni a keletkező nyomóerőt és javítják a hőszigetelést. A termékválasztékban megtalálhatók pozitív, negatív vagy mindkét irányú nyíró-, illetve hajlítóerő átvitelére alkalmas típusok.

A Pentaflex lemezzel könnyen, gyorsan és olcsón szigetelhetők a vízzáró beton munkahézagjai akár 6 bar víznyomás ellen is. Már 3 cm-es betontakarás is elég. Független az időjárástól, és szerves szennyvizekkel szemben ellenálló.

A Pfeifer-Garant Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n
A Pfeifer-Garant Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n


A Pfeifer-Garant-ról:

A Pfeifer-Garant Kft.-t több mint 15 éve alapították, de a Pfeifer magyarországi kapcsolata régebbre nyúlik vissza. 1981-ben vezették be az ÉGSZÖV betonelem gyárában a Pfeifer emelőelemeket, amiket a cég néhány év elteltével forgalmazni is kezdett. 1990-ben a Pfeifer, az ÉGSZÖV, valamint magánszemélyek részvételével megalakult a Garant Kft.

A kezdeti években építéstechnikai eszközök forgalmazása, valamint a Pfeifer részére segédeszközök gyártása és exportálása folyt. 1994-től a cég tevékenységéhez illetve vevőköréhez illeszkedve a Jordahl rögzítéstechnikai, a Seifert zsaluzástechnikai elemekkel és a PEWAG láncfüggesztékekkel bővült a termékprogram. 1995-ben kezdődött a Pfeifer know-how-ja alapján a Polytex emelő- és rakományrögzítő eszközök gyártása.

1999-ben a cégnév Pfeifer-Garant Kft.-re változott. A piaci igények változását követve 2000-től a H-BAU GmbH szigetelési és zsaluzástechnikai eszközeivel bővült a termékválaszték. A Pfeifer-Garant Kft. a betontechnológiai termékeket forgalmazó cégek között egyedülállóan széles termékválasztékkal rendelkezik. Szakképzett munkatársaiknak és a megfelelő beszállítói háttérnek köszönhetően a cég mind a betontechnológiai, mind az emeléstechnikai piacon mértékadó részesedéssel rendelkezik.

Filozófiájuk:
  • A vevő áll cselekvéseik középpontjában.
  • Teljesítményük a minőségen és a szakértelmükön alapszik.
  • Vevőik bizalmát a nekik nyújtott megbízható szolgáltatásokkal kívánják elnyerni, megtartani és erősíteni.
  • A műszaki fejlődés, az innováció új megoldásokat jelent, az új megoldások változásokat, a változások a jövőt jelentik. A vállalkozás a jövő alakításában aktívan kíván részt venni.
  • A vállalat sikere biztosíték a létükre, a vállalat léte munkát jelent. A munkatársak határozzák meg a vállalat sikerét.
Az ISOPRO hőhídmegszakító elemek és a Pentaflex szigetelési rendszer letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Pfeifer-Garant Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
ISOPRO hőhídmegszakító elemek
 
ISOPRO hőhídmegszakító elemek

Az ISOPRO nevű hőszigetelő elemcsalád a már piacon lévő hasonló termékek továbbfejlesztése. Fontos szerkezeti megoldásai: rozsdamentes betoncél használata a korróziónak kitett csatlakozási helyeken, valamint a nyomóelemek olyan speciális betonkockából készülnek, amik képesek felvenni a keletkező nyomóerőt és javítják a hőszigetelést. A termékválasztékban megtalálhatók pozitív, negatív vagy mindkét irányú nyíró-, illetve hajlítóerő átvitelére alkalmas típusok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Pentaflex KB
 
Pentaflex vízzáró munkahézagszalag

A Pentaflex lemezzel könnyen, gyorsan és olcsón szigetelhetők a vízzáró beton munkahézagjai akár 6 bar víznyomás ellen is. Már 3 cm betontakarás is elég. Független az időjárástól és szerves szennyvizekkel szemben ellenálló.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Tömítő masszák, tömítő profilok
Tömítő masszák, tömítő profilok
Hézagképző anyagok, hézagszigetelések
Hézagképző anyagok, hézagszigetelések
Szerkezeti vasalatok
Szerkezeti vasalatok
Hőszigetelések, hangszigetelések
Hőszigetelések, hangszigetelések
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...