proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult portállal várja az érdeklődőket a Wienerberger


2011. május 18.

A felhasználóbarát felületen mindenki hamar megtalálja a keresett információt

A Wienerberger Téglaipari Zrt. megújult weboldallal várja az érdeklődőket. A felhasználóbarát felületen mindenki hamar megtalálja a keresett termékinformációkat, de az akciók és az építtetőt és a szakembert segítő informatív anyagok sem hiányozhatnak a megújult portálról.

A Külső falazat, Födémrendszer, Homlokzatburkolat és Egyéb termékek alrovatokból letölthetők az online katalógusok, melyek a termékek, termékcsaládok műszaki paramétereit tartalmazzák, de referenciaépületek és további praktikus kiadványok is elérhetők. A fogyasztó megsegítésére a szakemberek olyan informatív tartalmakat (energiatudatos építkezés, a rendszerben való építkezés vagy éppen a CE-jelölés) is elérhetővé tettek, melyek az építőanyag-vásárlástól egészen a utolsó simításokig segítséget nyújtanak; a szakemberek itt értesülhetnek a szakkonferenciákról, kreditpontos előadássorozatokról, de segédleteket is le tudnak tölteni az oldalról. Az alábbi képre kattintva megtekintheti az új weboldalt:

A Wienerberger Téglaipari Zrt. megújult weboldala
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Wienerberger