proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a VOGEL&NOOT honlapja


2016. február 18.

A Vogel&Noot nem csupán kiváló minőségű termékeket kínál az optimális fűtéshez, hanem kiemelkedő szakmai hátteret is biztosít

Új design, áttekinthető struktúra a felhasználói élmény fokozása és a könnyebb tájékozódás érdekében. Tekintse meg az aktuális termékkínálatot, a műszaki információkat, a letölthető szoftvereket, és találja meg egyszerűen a kereskedőket a térképes kereső segítségével!

 

Cég
Székhely: H-9200 Mosonmagyaróvár, Úttörő u. 43.
Telefon: +36 96 886 105
Fax: +36 96 889 655
E-mail:
Web: www.vogelundnoot.hu
Horváth Adrienn
asszisztens +36 96 886 155
   
   
   
A Rettig Hungary Kft. – a Rettig Csoport tagjaként – az Európa szerte kedvelt és elismert, minőségi VOGEL&NOOT márkájú radiátorokat gyártja Magyarországon.
Széles termékkínálatukban megtalálhatók lapradiátorok, design fűtőtestek és fürdőszobai csőradiátorok is. Büszkék a forradalmi VONOVA és VONOPLAN T6 középcsatlakozású lapradiátoraikra. Ezzel egy mérföldkövet helyezett el cégük a fűtéstechnika terén.
A VOGEL&NOOT már 1929-ben megkezdte a hőleadók gyártását. A sok éves tapasztalatnak, az innovatív gyártási technológiáknak, a legmagasabb minőségi igényességnek és a legújabb trendekhez illeszkedő fejlesztéseiknek köszönhetően Európa egyik meghatározó márkáját képviselik.
Márkanevek: VOGEL&NOOT
További hírek a Radiátorok és falszegélyfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  rettig  hungary  VOGEL&NOOT  honlap  weboldal  fűtés  fűtéstechnika