Megújult a Tondach weboldala

Átláthatóbb termékkínálat, már mobiltelefonra is optimalizálva

A www.tondach.hu megújult arculattal és tartalommal áll a felhasználók rendelkezésére, már mobil telefonra is optimalizálva.
A Tondach célja az volt, hogy termékkínálatát és szolgáltatásait átlátható formában mutassa be az érdeklődők számára. Az oldalra látogatók egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak a Tondach tetőmegoldásokról, kiegészítő elemekről, referenciákról stb. és a szükséges információs anyagokat azonnal le is tudják tölteni az oldalról. Számos tartalom iPad és iPhone kompatibilis, a prospektusok és egyéb információs anyagok online lapozásra is rendelkezésre állnak.
A "Szolgáltatások" menüpont alatt a magánvevők a "Partnerkereső" szolgáltatás segítségével megkereshetik a lakóhelyükhöz közeli Tondach partnereket, legyen szó akár kereskedésről, akár kivitelezőről. Az oldalba integrált Google Térkép segítségével az érdeklődők könnyedén megtalálhatják a kereskedések vagy az ajánlott kivitelezők elérhetőségeit, hogy személyesen vagy telefonon kapcsolatba lépjenek velük illetve ellátogassanak weboldalukra.
Az oldalon Online-Chat szolgáltatás is indult, melynek célja, hogy az érdeklődők azonnali szakmai segítséget kaphassanak.

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Szigetelő fóliák
Szigetelő fóliák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...