proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Tondach weboldala


2013. október 18.

Átláthatóbb termékkínálat, már mobiltelefonra is optimalizálva

A www.tondach.hu megújult arculattal és tartalommal áll a felhasználók rendelkezésére, már mobil telefonra is optimalizálva.
A Tondach célja az volt, hogy termékkínálatát és szolgáltatásait átlátható formában mutassa be az érdeklődők számára. Az oldalra látogatók egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak a Tondach tetőmegoldásokról, kiegészítő elemekről, referenciákról stb. és a szükséges információs anyagokat azonnal le is tudják tölteni az oldalról. Számos tartalom iPad és iPhone kompatibilis, a prospektusok és egyéb információs anyagok online lapozásra is rendelkezésre állnak.
A "Szolgáltatások" menüpont alatt a magánvevők a "Partnerkereső" szolgáltatás segítségével megkereshetik a lakóhelyükhöz közeli Tondach partnereket, legyen szó akár kereskedésről, akár kivitelezőről. Az oldalba integrált Google Térkép segítségével az érdeklődők könnyedén megtalálhatják a kereskedések vagy az ajánlott kivitelezők elérhetőségeit, hogy személyesen vagy telefonon kapcsolatba lépjenek velük illetve ellátogassanak weboldalukra.
Az oldalon Online-Chat szolgáltatás is indult, melynek célja, hogy az érdeklődők azonnali szakmai segítséget kaphassanak.

 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Tondach  weboldal  tetőcserép  megújult  cserép