Megújult a Protan honlapja

Megújult a PROTAN honlapja

A Protan új internetes oldala megkönnyíti a termékek és megoldások böngészését

Elkészült a Protan új nemzetközi angol nyelvű honlapja, mely a protan.com címen érhető el. A Protan digitalizálási folyamatának egyik fontos lépése, hogy a termékinformációkat és a dokumentációkat könnyen elérhetővé tegyék ügyfeleik számára, valamint, hogy felkészüljenek termékeik online értékesítésére.

2022-ben kemény munka folyt az oldal fejlesztésén annak érdekében, hogy a cég ügyfelei világszerte könnyebben tájékozódhassanak a Protan széles termékskálájáról, mely több alkalmazási területre is kiterjed: tetőfedés, vízszigetelés, alagutak és bányák, valamint többcélú műszaki textíliák.

A jövőben a Protan termékeket online is szeretnék értékesíteni. Az új webáruháznak eddig egy ígéretes norvég pilot verziója van, és idővel ez más piacokon is elérhető lesz. A Protan webáruház termékböngészési élményével és felhasználói felületével a „Browse Products” (Termékek böngészése) menüponton keresztül ismerkedhet meg.

A tetőfedéshez használt vízszigetelő termékek esetében ez a felület alkalmazási területek és megoldások szerint szortírozza a termékeket. Például, ha belép a „Termékek böngészése” szakaszba, és kiválasztja a „Exposed roofing” lehetőséget, megtekintheti a Protan legszélesebb körben eladott termékének, a Protan SE vízszigetelő membránnak a különböző vastagságait és színeit, valamint számos egyéb speciális terméket és kiegészítőt.

A fejlesztés során általában véve nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az új Protan weboldalt sokkal ügyfélbarátabbá tegyék. Könnyebb navigálni az egyes fejezetek között és azokon belül, továbbá a reszponzív kialakításnak köszönhetően sokkal jobban működik a weboldal a mobiltelefonokon és egyéb kézi eszközökön is.

A három fő kategória a felső menüben könnyen megtalálható, ezek: Tetőfedés és membránok, Alagutak és bányák és Műszaki textíliák. A "Services & Technical Support" (Dokumentumok és tanúsítványok) menüpont alatt számtalan információ található és tölthető le, melyek elsősorban a tervezőket és kivitelezőket szolgálják ki. A „Protanról” szekcióban pedig további információk találhatók a cégről, valamint a fenntarthatóságról, a magatartási kódexről, a sokszínűségről és a Protan történetéről.

A protan.com, a Protan világát bemutató nemzetközi portál, angol nyelven olvasható, de folyamatosan készülnek a honlap különböző országok helyi adottságainak megfelelő verziói is. A képernyő jobb szélső sarkába kattintva jelenleg az alábbi nyelvek választhatók ki: norvég, svéd, angol, német, spanyol, finn, lengyel, török, litván, szlovák, dán és magyar.

A hírben szereplő termékek
Protan SE műanyag szigetelőlemez Protan G műanyag szigetelőlemez Protan EX műanyag szigetelőlemez Protan EX-A műanyag szigetelőlemez
 
Protan tetőszigetelő membránok
5 termék

A kimagasló minőségű norvég gyártású Protan lágy PVC kiválóan alkalmas új és régi lapostetők és enyhe lejtésű tetők vízszigetelésére. Könnyen lehet vele dolgozni, jól hajlítható, ugyanakkor rendkívül jó minőségű, hosszú garanciát nyújtó, megcsúszás ellen is védő szigetelési rendszer. Légtömör tetők esetén a rendkívül hatékony erőforrásokat kevésbé igénylő Protan vákuum szelepes szigetelési módszerrel még jobb eredményeket érhetünk el.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Műanyag szigetelőlemezek
Műanyag szigetelőlemezek
Vízszigetelések
Vízszigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...