proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Magyar Kéménygyártó Kft. termékeivel bővült a katalógus


2016. június 09.

A cég olyan kéményeket is tervez és gyárt, amelyek egyedülállóak a piacon

A Magyar Kéménygyártó Kft. 2012-ben vált ki a Szegedi Kéményseprőipari Kft.-ből. A Kéményseprő-ipari Kft. 1994 óta foglalkozott - eleinte csak - kémény kereskedelemmel majd kéménygyártással. Első sikerük a Furánflex műanyag béléscsövezés gyakorlati alkalmazásának elterjesztésében volt. Ezután kezdtek saját kéményrendszerek fejlesztésébe. A cég eleinte azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a kéményeik tudjanak legalább annyit, mint a piacon található hasonló termékek, de árban legyen azoknál jóval olcsóbb. Így született meg az első KREA kéményrendszerük samott béléscsővel és könnyűbeton köpenyelemmel. A KREA sokoldalú, strapabíró gravitációs kémény, amire bármilyen nyílt égésterű tüzelőberendezés ráköthető.

Ma már olyan kéményeket is terveznek és gyártanak, amelyek egyedülállóak a piacon. A társasházak számára fejlesztett KREA K2 túlnyomásos gyűjtőkémény például elnyerte a 2015. évi Construma Díjat. A KREA K2 kéményrendszer egy LAS (levegőellátás - füstgázelvezetés) rendszerű túlnyomásos gyűjtőkémény. Erre a kéményre társasházak egymás fölötti és egymás melletti lakásainak turbós - beleértve a kondenzációs kazánokat is - gáztüzelő berendezései köthetők (akár vegyesen is).

A K2+ gyűjtőkéményrendszer a régi (gravitációs) gyűjtőkémények, túlnyomásos, kondenzációs gyűjtőkéménnyé való átalakítását oldja meg. Ez az eljárás nem csak azoknak a társasházaknak ajánlott, ahol a fűtéskorszerűsítés amúgy is napirenden van, hanem azoknak is, akik szeretnének gázköltséget csökkenteni, és hajlandóak értéknövelő beruházást végrehajtani. A gázkészülékek forgalmazására vonatkozó 65/2011 sz. Kormányrendelet értelmében, ha gázkészülékcsere válik szükségessé olyan társasházaknál, ahol több gázkészülék egy közös gyűjtőkéményre van kötve, az új (kondenzációs) készülék nem lesz ráköthető a régi gyűjtőkéményre.

A KREA S saválló béléscsöves kéményrendszer a gravitációs kémények csúcsminősége. Elsősorban modern, takarékos szilárd tüzelő berendezések - mint például pellet, vagy faelgázosító kazánok - számára fejlesztették ki.

A KREA T túlnyomásos kéményrendszer családi házak kondenzációs gázkazánjainak kéménye. Esztétikum és praktikum, kettő az egyben kéményrendszer!

A Magyar Kéménygyártó Kft. kéményrendszerei segítségével az energetikai előírásoknak megfelelően korszerűsítheti fűtési rendszerét.
 
     
KREA kémény KREA S kémény KREA K2 kémény KREA T kémény

A Magyar Kéménygyártó Kft. katalógusunkban szereplő termékeinek letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Magyar Kéménygyártó Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-6725 Szeged, Moszkvai krt. 27.
Telefon: +36 62 548 810
Telefon: +36 62 327 198
E-mail:
Web: www.kemenygyarto.hu
Szenkovszky István
ügyvezető igazgató +36 30 269 8315
   
   
   
A Magyar Kéménygyártó Kft. 2012-ben a Szegedi Kéményseprőipari Kft.-ből kivált jogfolytonos cég, melyet korábbi, közel egy évtizedes kéménygyártási és értékesítési tapasztalatra építve, kifejezetten a KREA kéményrendszerek gyártására és forgalmazására hoztak létre. A Magyar Kéménygyártó Kft. célja a jó minőségű, kedvező árú magyar kémények gyártása és forgalmazása. Kéményrendszereik segítségével az energetikai előírásoknak megfelelően korszerűsíthetők a fűtési rendszerek.
Márkanevek: KREA
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Magyar  Kéménygyártó  Kft  kémény  kéményrendszer  füstgázelvezetők