Letölthető a Helios KWL Yoga decentrális hővisszanyerős szellőztetők katalógusa

Huzatmentes, energiatakarékos légcsere csőhálózat nélkül

A Kamleithner Budapest Kft. örömmel tudatja az érdeklődőkkel, hogy elérhető lett a Helios nagyméretű decentrális hővisszanyerős szellőztetők, a KWL Yoga-k, új, magyar nyelvű katalógusa. 

A Helios KWL Yoga decentrális hővisszanyerős gépei óvodai foglalkoztatóban, tantermekben, tárgyalókban vagy akár eladóterekben is képesek a huzatmentes, energiatakarékos légcserére mindenféle csőhálózat nélkül. A mennyezet alá szerelhető készülékek „trükkös” befúvással érik el, hogy az egész teret elérje a befújt levegő, a frisslevegő beszívást és a kifúvást pedig egyszerűen az oldalfalon keresztül oldják meg. Kiemelten csendes berendezések, amelyek a befújt levegőt pollenszűrővel megtisztítják és a hővisszanyeréssel az elszívott levegő hőjét visszanyerik. Az óvodákban, iskolákban különösen fontos a megfelelő komforthőmérséklet pontos tartása, így a készülékeket elektromos- vagy melegvizes utófűtővel is rendelhetjük.

A katalógus tartalma:

 • A KWL Yoga előnyei
 • Felhasználási területei
 • Főbb tulajdonságai
 • Készülékek, műszaki adatok
  • 400 m³/h légszállításig
  • 700 m³/h légszállításig
  • 1000 m³/h légszállításig
 • Tartozékok
A hírben szereplő termékek
Helios KWL® Yoga nagyméretű decentralizált hővisszanyerő szellőztető készülék
 
Helios KWL® Yoga nagyméretű decentralizált hővisszanyerő szellőztető készülék

A KWL Yoga nagyméretű decentralizált hővisszanyerő szellőztető készülék teljesen automatikusan gondoskodik a huzatmentes, hatékonyan temperált és szűrt friss levegőről. A maximális teljesítmény, a rendkívül alacsony működési zaj és a rugalmas vezérlési lehetőségek meggyőző előnyt kínálnak az óvodákban, iskolákban, irodákban, konferencia termekben és kereskedelmi létesítményben, valamint fitnessztermekben történő felhasználás során. A KWL Yoga rendkívül kompakt kialakításának és egyszerű, levegőelosztó rendszer nélküli telepíthetőségének köszönhetően ideális felújítási projektekhez is. A sorozatban két háztípus létezik, a KWL Yoga és a KWL Yoga Style dizájner befújt levegőráccsal és rejtett rögzítéssel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...