proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kéménykonfigurálás a Schiedel új programjával


2016. január 29.

Kéménykiválasztás, kéményméretezés, árkalkuláció könnyedén


Az autógyártók konfigurátorainak segítségével egy igényeinknek megfelelő autó megtervezése, összeállítása ma már gyerekjáték, és a leendő vásárlónak szórakozás is egyben. A Schiedel kémény konfigurátorral a tökéletes kémény kiválasztása sem okozhat most már gondot.

Egy biztonságos, minden szempontból megfelelő füstgáz elvezető rendszer összeállítása komoly szakértelmet és nagy odafigyelést igényel. A Schiedel által kidolgozott program lépésről lépésre vezeti az érdeklődőt, akinek csak annyi dolga van, hogy a szükséges adatokat megadja (tüzelőanyag típusa, fűtőberendezés típusa, kéménymagasság, szükséges kiegészítők stb.). Ezután a konfigurátor segít a kéményátmérő és a kéménytípus kiválasztásában, javasolt fogyasztói árakat kalkulál, sőt akár több lehetséges alternatívát is felkínál a felhasználónak.

A háttérben a program a Schiedel méretezési diagramok alapján dolgozik, csakúgy, mint ahogy ezt a hagyományos keresztmetszet méretezéskor a szakemberek teszik. A megfelelő kémény kiválasztása így mindössze pár percet vesz igénybe.

Megvan a kémény? Megvan az ár? De nem tudja, hol juthat hozzá? A konfigurátor ebben is segít: megadja az építési címhez legközelebb eső értékesítési pontokat.
És ha lenne még kérdése, vagy csak bizonytalan és megerősítésre van szüksége, akkor forduljon bizalommal a Schiedel szaktanácsadójához.

http://www.schiedel.hu/konfigurator

Ha a kémény konfigurátorról bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
Vámosi Zita
marketing munkatárs +36 30 956 0865
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schiedel  kéménykonfigurálás  kéménykonfigurátor  konfigurátor  kéménykiválasztás  kéményméretezés  árkalkuláció  kémények  tüzelőberendezések