Kéménykonfigurálás a Schiedel új programjával

Kéménykiválasztás, kéményméretezés, árkalkuláció könnyedén


Az autógyártók konfigurátorainak segítségével egy igényeinknek megfelelő autó megtervezése, összeállítása ma már gyerekjáték, és a leendő vásárlónak szórakozás is egyben. A Schiedel kémény konfigurátorral a tökéletes kémény kiválasztása sem okozhat most már gondot.

Egy biztonságos, minden szempontból megfelelő füstgáz elvezető rendszer összeállítása komoly szakértelmet és nagy odafigyelést igényel. A Schiedel által kidolgozott program lépésről lépésre vezeti az érdeklődőt, akinek csak annyi dolga van, hogy a szükséges adatokat megadja (tüzelőanyag típusa, fűtőberendezés típusa, kéménymagasság, szükséges kiegészítők stb.). Ezután a konfigurátor segít a kéményátmérő és a kéménytípus kiválasztásában, javasolt fogyasztói árakat kalkulál, sőt akár több lehetséges alternatívát is felkínál a felhasználónak.

A háttérben a program a Schiedel méretezési diagramok alapján dolgozik, csakúgy, mint ahogy ezt a hagyományos keresztmetszet méretezéskor a szakemberek teszik. A megfelelő kémény kiválasztása így mindössze pár percet vesz igénybe.

Megvan a kémény? Megvan az ár? De nem tudja, hol juthat hozzá? A konfigurátor ebben is segít: megadja az építési címhez legközelebb eső értékesítési pontokat.
És ha lenne még kérdése, vagy csak bizonytalan és megerősítésre van szüksége, akkor forduljon bizalommal a Schiedel szaktanácsadójához.

http://www.schiedel.hu/konfigurator

Ha a kémény konfigurátorról bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

Kategóriák

Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...