Magyar nyelvű Inkema kaputömítés és rámpakiegyenlítő katalógusok

Új, magyar nyelvű Inkema katalógusok

A spanyol Inkema kiváló minőségű, biztonságos és strapabíró termékeket gyárt, melyek minden Európai Uniós szabványnak megfelelnek.

Az Inkema kaputömítéseket úgy tervezték, hogy biztosítsák a lehető legjobb szigetelést, gátolják a szennyeződések épületbe történő bejutását, ugyanakkor energiát is takarítsanak meg.

Az Inkema rámpakiegyenlítők tökéletes megoldást kínálnak bármilyen rakodóhelyre. Alkalmazásuk lehetővé teszi, hogy lefedjék a rakodóhely és a targonca közötti rést és magasságot. A maximális biztonság érdekében minden Inkema rámpakiegyenlítő különféle biztonsági rendszerrel rendelkezik.

Inkema kaputömítés és rámpakiegyenlítő
Új, magyar nyelvű Inkema katalógusok

A most megjelent három új termékkatalógusból magyar nyelven ismerheti meg az RH1, RH2 és RH3 rámpakiegyenlítőket, valamint a rugalmas, a felfújható és a hűtőtéri kaputömítéseket.

A hírben szereplő termékek
Inkema kaputömítések
 
Inkema kaputömítések

Az inkema kaputömítéseket úgy tervezték, hogy biztosítsák a lehető legjobb szigetelést, miközben energiát takarítanak meg és gátolják a szennyeződések bejutását az épületbe. A jelzőrendszernek köszönhetően felgyorsítják a rakodási folyamatokat. A kaputömítést a ponyvák és a tartószerkezet alkotja, a szerkezet különböző anyagokból készülhet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Inkema rámpakiegyenlítők
 
Inkema rámpakiegyenlítők

A maximális biztonság érdekében minden Inkema rámpakiegyenlítő különféle biztonsági rendszerrel rendelkezik. A rámpakiegyenlítő felületének megválasztása fontos szempont, ezért az Inkema különböző kiviteleket kínál ügyfeleinek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...