Forradalmian új szelepmozgató funkció a Hytune alkalmazásban

Egy szelepmozgató most először egyben mérőműszer is

A Hytune alkalmazás forradalmian új funkciójának köszönhetően a TA-Slider szelepmozgatókra küldött valós idejű elektromos jelek adatait mostantól közvetlenül az okostelefon képernyőjén is láthatja.

Mérje meg, hogy megismerhesse és irányítani tudja

Rendkívül egyszerű: csatlakoztassa a TA-Dongle-t a TA-Slider szelepmozgatóhoz, indítsa el a Hytune okostelefon alkalmazást, és kattintson a kezdőképernyőn a „Bemeneti jel nézet” elemre, hogy valós idejű grafikus képet kapjon a hajtómű elektromos jelének működéséről és az esetleges zavarokról.

További részletekért kérjük nézze meg az alábbi angol nyelvű rövid ismertető filmet:

A HyTune applikációt itt letöltheti az App Store vagy a Google Play oldalairól.

A hírben szereplő termékek
IMI TA-Slider szelepmozgatók
 
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...