proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hogyan válasszunk színezővakolatot? - új Lasselsberger kiadvány


2012. május 16.

Az Inspiration kiadvány a kiválasztás lépéseit foglalja össze

A színezővakolat kiválasztásakor legtöbbünkben elsőként a szín kiválasztása merül fel. Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a színezővakolat legfontosabb szerepe a homlokzat környezeti hatásokkal szembeni védelme. Éppen ezért a műszaki tulajdonságok figyelembe vétele is legalább annyira fontos, mint a megjelenés. Persze a megjelenés sem csak a színtől függ. A struktúrája is lényegesen befolyásolhatja a épületek megjelenését és a róluk alkotott képet is.

A Lasselsberger-Knauf színezővakolatok - Inspiration kiadvány a kiválasztás lépéseit foglalja össze.
Töltse le a Lasselsbeger-Knauf Inspiration kiadványt vagy próbálja ki az Inspiration Online épületszínező alkalmazást.

Színezővakolatok kiadvány
Inspiration Online épületszínező
A színezővakolatokkal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti terméksorra, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Kulcsszavak:  LB-Knauf  Lasselsberger  színező  színezővakolat  vakolat  alapozó  homlokzat  lábazat  festék  előkészítő  színezés  Inspiration  kiadvány