Új bemutató videó - Helios AIR1 kompakt hővisszanyerős szellőztetők

Nagyméretű kompakt hővisszanyerős szellőztetők új generációja

A komplex szellőztetési igények egyszerű megoldást kívánnak, legyen az társasház, ipari- vagy irodakomplexum, étterem, fitneszközpont, iskola vagy óvoda. Az AIR1 az energiatakarékos kompakt hővisszanyerő szellőztetők új generációja. A termékcsaládban 3 készüléksorozat és 22 típus található 500 -15000 m³/h teljesítménnyel és több, mint 100-féle konfigurációval.

Tekintse meg az alábbi videót, mely a különböző teljesítmény tartományokkal rendelkező XC, XH és RH sorozatokat szerkezeti szempontból, valamint használati, beépítési és karbantartási előnyeik felsorolásával mutatja be:

A szellőztető rendszerek tervezéséhez külön segítséget nyújt az új, online elérhető AIR1Select kiválasztó program (https://www.air1select.com/), melynek segítségével néhány egyszerű lépésben konfigurálhatja az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő szellőztetőgépet.

Helios AIR1 - Még nagyobb. Még több. Még egyszerűbb.

A hírben szereplő termékek
Helios AIR1 XC 500 / 700 / 1400 / 2200 kompakt hővisszanyerős szellőztetők Helios AIR1 XH 3500 / 4500 / 5500 / 7000 / 8000 kompakt hővisszanyerős szellőztetők Helios AIR1 RH 5000 / 6000 / 8000 / 9500 / 12000 / 15000 kompakt hővisszanyerős szellőztetők
 
Helios AIR1 kompakt hővisszanyerős szellőztetők
3 termék

A Helios AIR1 sorozat tagjai a legnagyobb hővisszanyerős készülékek, amelyet a Helios valaha is gyártott. A Helios AIR1 a két legelterjedtebb épületautomatizálási szabványhoz, a ModBus és a BACnet rendszerekhez tartalmaz csatlakozási pontokat. A Helios AIR1 készülékek a többféle levegő minőség érzékelő, a kétfokozatú szűrőkoncepció és a csendes üzem által képesek a ideális belső légállapotot megteremteni. A Helios AIR1 a sokféle tartozéknak köszönhetően mindig megfelelő megoldást kínál a levegő fűtésére és hűtésére. Még a nedvesség visszanyerése is lehetséges a rotációs hőcserélőnek köszönhetően. Az új AIR1 termékcsalád 3 készüléksorozatot kínál különféle műszaki variációban: mennyezeti vagy álló kivitelben, magas hatásfokú kereszt ellenáramú vagy rotációs hőcserélővel, kültéri és beltéri telepítésre egyaránt. A készüléksorozatokban 22 készüléktípus, 500-tól 15.000 m³/h légszállításig garantálják az illeszkedő megoldást gyakorlatilag az összes alkalmazási igényre a lakás, szabadidő, munka és oktatás területén.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Letölthető az új Helios AIR1 nagyméretű kompakt hővisszanyerős szellőztetők katalógusa
Helios AIR1 nagyméretű kompakt hővisszanyerős szellőztetők katalógusa
Elérhető a Helios új magyar nyelvű AIR1 kompakt hővisszanyerős szellőztetők katalógusa. Az új, közel 130 oldalas katalógusban műszaki tartalommal megtalálhatóak az AIR1 sorozatú (XC, XH , RH) hővisszanyerős szellőztetők és tartozékaik teljes palettája.
Helios AIR1 nagyméretű kompakt hővisszanyerős szellőztetők katalógusa
Kategóriák
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...