proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hatékony keresés, mesterséges intelligencia, személyre szabott felhasználói élmény - megújult a rockwool.hu


2019. január 17.

A ROCKWOOL új honlapja a vállalati digitális stratégia fontos eleme

A ROCKWOOL Csoport az elmúlt hónapokban sorra aktualizálta az egyes országok weboldalait. Ehhez csatlakozva nemrég a ROCKWOOL Hungary Kft. is publikálta megújult rockwool.hu weboldalát.

Az új honlap a vállalati digitális stratégia fontos eleme. Létrehozásakor fontos szempont volt, hogy a látogatók gyorsan és hatékonyan, akár személyre szabottan kereshessék és szerezzék meg a számukra fontos információt. A honlap kialakításakor a felhasználó fejével igyekeztek gondolkodni, melynek eredményeképp a keresési funkció teljesen átalakult és leegyszerűsödött. Ennek következtében az új digitális platform hatékonyan irányítja a látogatókat.

Az érdeklődők így mostantól a szükséges termékinformációkat, oktató videókat, esettanulmányokat szinte azonnal elérhetik, nincs szükség hosszas keresésre.

Az új weboldal funkcióit a jövőben tovább fejlesztik, mesterséges intelligencián alapuló megoldásokkal bővítik majd, így hamarosan lehetővé válik, hogy a látogatók egyre inkább a számukra releváns és személyre szóló tartalmakkal találkozhassanak.

A ROCKWOOL megújult weboldalát az alábbi képre kattintva tekintheti meg:
rockwool.hu - új weboldal
 

Cég
Székhely: H-8300 Tapolca, Keszthelyi út 53.
Telefon: +36 1 225 2405
Fax: +36 1 225 2401
E-mail:
Web: www.rockwool.hu
   
   
   
   
   
A ROCKWOOL vállalatcsoport a világ vezető szállítója a kőzetgyapot termékek terén. Küldetésük, hogy vevőik számára preferált szállítókká váljanak versenyképes márkatermékeikkel, beleértve a szaktanácsadást is, és eközben hozzááruljanak az energiahatékonyság, a tűzbiztonság, a jobb akusztika és a beltéri klíma megvalósulásához.
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ROCKWOOL  rockwool  hu  megújult  weboldal  hatékony  keresés  mesterséges  intelligencia