proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Green Clean Kft. legújabb termékkatalógusa


2019. március 28.

A katalógus több termékújdonságot is tartalmaz

Megjelent a Green Clean Kft. legújabb termékkatalógusa, mely 56 oldalon keresztül mutatja be a Green Clean által képviselt és forgalmazott termékeket. A kiadvány a régi termékek mellett számos termékújdonságot is tartalmaz, mint például a legújabb DELABIE közösségi mosdófelszerelések.

A francia székhelyű DELABIE a közösségi mosdók szinte minden felszerelésére szeretne minőségi, időtálló alternatívát biztosítani. A termékek gyártásának alapanyagául szolgáló rozsdamentes acél (AISI 304 - bakteriosztatikus) különösen alkalmas arra, hogy maximális szinten kiszolgálja a nagy forgalmú közösségi helyiségek igénybevételeit.

A kiadványban szereplő DELABIE újdonságok között megtalálható nyomógombos szappanadagoló, vandálbiztos papírkéztörlő adagoló, fedő nélküli fali hulladékgyűjtő, vandálbiztos fali WC-kefe valamint jumbo mini rozsdamentes acél WC-papír tartó is.

DELABIE újdonságok


A Green Clean Kft. új termékkatalógusának megtekintéséhez kattintson az alábbi termékképre.

Green Clean termékkatalógus 2019

A katalógusban szereplő DELABIE termékújdonságokat személyesen is megtekintheti, ha meglátogatja a Green Clean Kft.-t a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás G pavilon 103 C standján.

A Green Clean Kft. termékeiről bővebb információt a hír alatti céglogóra kattintva érheti el.
 

Cég
Székhely: H-8083 Csákvár, Szent Mihály tér 9.
Telefon: +36 22 582 108
E-mail:
Web: www.greenclean.hu
Szabó Sándor
értékesítési vezető
mosdóhigiénés üzletágvezető
+36 30 622 6971
   
   
A Green Clean fő profilja a közösségi mosdók kiváló minőségű szanitereinek és piperéinek szállítása, beszerelése. Hiszik, hogy megbízható, vandálbiztos és egyúttal környezettudatos mosdófelszereléseik a hosszú távú, üzembiztos és gazdaságos üzemeltetés alapjai, és termékeiket ezen elvárások szellemében gyártatják. Megoldásaik között kiemelt szerepet kapnak a villámgyors és energiatakarékos kézszárítók, a vandálbiztos szaniterek, a könnyen tisztítható, ujjlenyomatmentes felületű rozsdamentes adagolók, a víztakarékos infavezérlésű és időzített csapok és öblítőszelepek, a vízmentes piszoárok, és az érintésmentes kézhigiénés rendszereik. Továbbá ügyfeleik egyedi igényei szerint teljes körű mosdóhigiénés szolgáltatást nyújtanak illatosítás, kézhigiéné, higiénés papírok, hulladékgyűjtők, kézszárító üzemeltetés és WC ülőke tisztító rendszerek területén.
Márkanevek: GOJO, PURELL, DELABIE, World Dryer, G-Screen, V-AIR Solid, V-Fresh, Falcon, SIMEX, Green Clean
Kulcsszavak:  Green  Clean  Delabie  Construma  új  katalógus  közösségi  mosdófelszerelés  vandálbiztos