proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissült az Isover szigetelések megjelenése a proidea.hu oldalon


2019. március 04.

A termékstruktúra a legújabb kiadvány alapján került kialakításra

Frissült az Isover termékek megjelenése a ProIDEA katalógusban

Az Isover üveggyapot olyan nyersanyagokból készül, amelyek nagy mennyiségben állnak rendelkezésre (homok, mészkő, újrahasznosítható hulladéküveg). A Saint-Gobain Isover a gyártás során 80 %-ig kever használt üveget a nyersanyagai közé, így élen jár az anyagok újrahasznosításában, a gyártás folyamata alatt a levegőminőség javításában, valamint a hulladék mennyiségének csökkentésében is. Az üveggyapot alkalmazásával a jelentős energia-megtakarítás mellett csökken városaink lég- és zajszennyezettsége.

Az Isover üveggyapot rendkívül gazdaságos termék. Az üveggyapottal végzett hőszigetelésre fordított kiadások általában egy éven belül megtérülnek az energiaszámlákon történő megtakarításokból. További előny a kiváló hangszigetelő képesség és tűzbiztonság. Az egyhatod térfogatra komprimált csomagolás miatt kisebb a szállítási, a tárolási költség, hiszen kevesebb csomagolóanyagra, raklapra, szállítási, tárolási, helyre van szükség.

Az Isover termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.-Isover divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2085 Pilisvörösvár, Bécsi u. 07/5
Telefon: +36 37 528 321
Fax: +36 37 999 636
Fax: +36 37 528 322
E-mail:
Web: www.isover.hu
Eckert Péter
Termékmenedzser +36 30 946 6812
   
   
   
   
A Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.-Isover divízió szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 172.800 dolgozót foglalkoztat a világ 46 országában. A szigetelés mellett a Saint-Gobain csoport még számos szakterületen érdekelt, mint például a síküveg, üvegpalack, üvegszál, üveg- és bazaltgyapot, ipari kerámiák, csiszolóanyagok, csővezetékek, hőszigetelő habok, álmennyezetek. Szigetelési megoldásainkat tekercs, lemez vagy öntött formában kínáljuk és az építőipar, ipari és háztartási berendezések valamint a szállítóipar részére. A szigetelőanyag-divízió az egész világon jelen van saját vállalattal vagy licence vállalattal. A Saint-Gobain Weber Terranova Kft., a Rigips Hungária Gipszkarton Kft. és a Saint-Gobain Isover Hungaris Kft. jogilag Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven egyesült.
Kulcsszavak:  Saint-Gobain  Construction  Products  Hungary  Kft  Isover  divízió  üveggyapot  kőzetgyapot  polisztirol  hőszigetelés  hőszigetelő  hangszigetelés  vízszigetelés