Frissült az Isover szigetelések megjelenése a proidea.hu oldalon

A termékstruktúra a legújabb kiadvány alapján került kialakításra

Frissült az Isover termékek megjelenése a ProIDEA katalógusban
Frissült az Isover termékek megjelenése a ProIDEA katalógusban

Az Isover üveggyapot olyan nyersanyagokból készül, amelyek nagy mennyiségben állnak rendelkezésre (homok, mészkő, újrahasznosítható hulladéküveg). A Saint-Gobain Isover a gyártás során 80 %-ig kever használt üveget a nyersanyagai közé, így élen jár az anyagok újrahasznosításában, a gyártás folyamata alatt a levegőminőség javításában, valamint a hulladék mennyiségének csökkentésében is. Az üveggyapot alkalmazásával a jelentős energia-megtakarítás mellett csökken városaink lég- és zajszennyezettsége.

Az Isover üveggyapot rendkívül gazdaságos termék. Az üveggyapottal végzett hőszigetelésre fordított kiadások általában egy éven belül megtérülnek az energiaszámlákon történő megtakarításokból. További előny a kiváló hangszigetelő képesség és tűzbiztonság. Az egyhatod térfogatra komprimált csomagolás miatt kisebb a szállítási, a tárolási költség, hiszen kevesebb csomagolóanyagra, raklapra, szállítási, tárolási, helyre van szükség.

Az Isover termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.-Isover divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Isover tetőfólia 115 Vario KM Duplex UV belső oldali páratechnikai réteg Vario® MultiTape egyoldalas öntapadó ragasztószalag Vario® DoubleTwin kétoldalon öntapadó ragasztószalag
 
Isover páratechnikai rétegek
4 termék

Tyvek Solid és Soft külső, valamint Vario KM Duplex belső oldali páratechnikai rétegek kőzetgyapot szigeteléshez.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TOPDEC DP 3 hőszigetelő kőzetgyapot lemez TOPDEC UNIVERSAL hőszigetelő kőzetgyapot lemez PŁYTY KOMINKOWE kandalló hőszigetelő kőzetgyapot lemez PLA homlokzat hőszigetelő hidrofób kőzetgyapot lemez
 
Isover kőzetgyapot szigetelések
7 termék

Isover TOPDEC termékek alkalmazhatók a garázs-, pince- és árkádfödémek alsó síkján hőszigetelésre, valamint a födém alatti tér zajszintjének csökkentésére, hangelnyelésre, illetve a födémek alatti tartószerkezetek (pl. pillérek) hőhídhatásának csökkentésére, megszüntetésére.

A PŁYTY KOMINKOWE kandalló hőszigetelő kőzetgyapot lemez javítja a kandalló hatásfokát, védi a kandalló falakat a túlmelegedéstől.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Isover SUPER PROFI önhordó típusú üveggyapot filc Isover UNIROL PROFI üveggyapot filc  Isover FORTE önhordó típusú üveggyapot filc Isover Uniroll Plus üveggyapot filc
 
Isover üveggyapot szigetelések
15 termék

Az Isover termékek számos előnye az újrafelhasznált üvegnek és homoknak köszönhető, melyek természetes alapanyagok, és így nagyon gyorsan regenerálódnak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság, rothadásmentesség.
Mivel a homok és az üveg természetesen nem éghetőek, nincs szükség plusz adalékanyagokra, hogy az Isover termékek tűzállóak legyenek. Az üveggyapot háromszor kevesebb szerves adalékanyagot tartalmaz, mint a növényi eredetű gyapotok.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák
Üveggyapot és habüveg szigetelések
Üveggyapot és habüveg szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Polisztirol szigetelések
Polisztirol szigetelések
Vízszigetelések
Vízszigetelések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...