Az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. termékeivel bővült a proidea.hu

Előszigetelt műanyag csőrendszerek széles alkalmazási lehetőségekkel


Az FGF Bt. 100 %-ban magyar vállalkozás, mely 1992-ben alakult, kimondottan a Georg Fischer Rohrleitungssysteme Ag. üzletágainak képviseletére.

A svájci, schaffhauseni székhelyű cég 1957-ben mutatta be az első, nyomó csővezetékekhez alkalmazható, ragasztható PVC idomrendszerét. Szinte ezzel párhuzamosan indult a PE rendszerek fejlesztése is. A GF ma 6 féle alapanyagból gyárt komplett csővezetéki rendszereket, 6 mm-től a 2000 mm-es átmérőtartományban. A rendszerek lehetnek ragaszthatók (PVC-U; PVC-C; ABS) vagy hegeszthetők (PP-H/PP-R; PE100, PVDF) melyek csövekből, idomokból, kézi- vagy automatikus működtetésű, szerelvényekből állnak (gömbcsap, membrán- vagy pillangószelep). Az alkalmazhatóságuk -40°C-től +120°C-ig terjedhet. A termékek számos területen alkalmazhatók: uszodatechnika, közműhálózat, vegyi- és gyógyszeripar, víz- és szennyvíz-kezelés technika, felületkezelés és mikroelektronika, energetikai ipar.

A műanyag csővezetékrendszereknek egyre nagyobb a szerepe van az étel- és italgyártásban, valamint a hűtéstechnikában. A ProIDEA katalógusban a cég a COOL-FIT 2.0 előszigetelt csőrendszert mutatja be, melyet hűtőközegek és hűtött víz energiatakarékos szállítására fejlesztett a gyártó. Gyorsan szerelhető, energiatakarékos, korróziómentes, tömören: költséghatékony rendszer.


A COOL-FIT 2.0 előszigetelt műanyag csőrendszer termékismertetőit letöltheti, műszaki adatait megtekintheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

COOL-FIT 2.0 csövek COOL-FIT 2.0 idomok COOL-FIT 2.0 szerelvények COOL-FIT 2.0 szerszám
 
COOL-FIT 2.0 előszigetelt műanyag csőrendszer
4 termék

A COOL-FIT 2.0 termékcsaládot hűtőközegek és hűtött víz szállítására fejlesztették ki. A rendszer a 20 mm vastagságú szigetelésének köszönhetően alkalmas olyan légkondicionáló-hűtő rendszerekhez, ahol a közeghőmérséklet 0 °C feletti. A COOL-FIT 2.0 előszigetelt csőrendszer alapja a bevált, alacsony hőmérsékletnek ellenálló és korróziómentes PE100 alapanyagú cső és idom. A termékválaszték csövekből, szerelvényekből, rugalmas tömlőkből és átmeneti idomokból áll. A rendszer minden elemét előszigeteléssel vagy bontható szigeteléssel látták el, így utólagos szigetelést nem igényelnek. A COOL-FIT 2.0-hoz tartozó szerszámok lehetővé teszik a rendszer gyors és biztonságos telepítését.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Műanyag csőrendszerek
Műanyag csőrendszerek
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...