proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. termékeivel bővült a proidea.hu


2018. május 07.

Előszigetelt műanyag csőrendszerek széles alkalmazási lehetőségekkel


Az FGF Bt. 100 %-ban magyar vállalkozás, mely 1992-ben alakult, kimondottan a Georg Fischer Rohrleitungssysteme Ag. üzletágainak képviseletére.

A svájci, schaffhauseni székhelyű cég 1957-ben mutatta be az első, nyomó csővezetékekhez alkalmazható, ragasztható PVC idomrendszerét. Szinte ezzel párhuzamosan indult a PE rendszerek fejlesztése is. A GF ma 6 féle alapanyagból gyárt komplett csővezetéki rendszereket, 6 mm-től a 2000 mm-es átmérőtartományban. A rendszerek lehetnek ragaszthatók (PVC-U; PVC-C; ABS) vagy hegeszthetők (PP-H/PP-R; PE100, PVDF) melyek csövekből, idomokból, kézi- vagy automatikus működtetésű, szerelvényekből állnak (gömbcsap, membrán- vagy pillangószelep). Az alkalmazhatóságuk -40°C-től +120°C-ig terjedhet. A termékek számos területen alkalmazhatók: uszodatechnika, közműhálózat, vegyi- és gyógyszeripar, víz- és szennyvíz-kezelés technika, felületkezelés és mikroelektronika, energetikai ipar.

A műanyag csővezetékrendszereknek egyre nagyobb a szerepe van az étel- és italgyártásban, valamint a hűtéstechnikában. A ProIDEA katalógusban a cég a COOL-FIT 2.0 előszigetelt csőrendszert mutatja be, melyet hűtőközegek és hűtött víz energiatakarékos szállítására fejlesztett a gyártó. Gyorsan szerelhető, energiatakarékos, korróziómentes, tömören: költséghatékony rendszer.


A COOL-FIT 2.0 előszigetelt műanyag csőrendszer termékismertetőit letöltheti, műszaki adatait megtekintheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Termékcsalád  COOL-FIT 2.0 előszigetelt műanyag csőrendszer

A COOL-FIT 2.0 termékcsaládot hűtőközegek és hűtött víz szállítására fejlesztették ki. A rendszer a 20 mm vastagságú szigetelésének köszönhetően alkalmas olyan légkondicionáló-hűtő rendszerekhez, ahol a közeghőmérséklet 0 °C feletti. A COOL-FIT 2.0 előszigetelt csőrendszer alapja a bevált, alacsony hőmérsékletnek ellenálló és korróziómentes PE100 alapanyagú cső és idom. A termékválaszték csövekből, szerelvényekből, rugalmas tömlőkből és átmeneti idomokból áll. A rendszer minden elemét előszigeteléssel vagy bontható szigeteléssel látták el, így utólagos szigetelést nem igényelnek. A COOL-FIT 2.0-hoz tartozó szerszámok lehetővé teszik a rendszer gyors és biztonságos telepítését.

Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Korong u. 32.
Telefon: +36 1 363 6559
Telefon: +36 1 384 3113
Fax: +36 1 467 7007
Fax: +36 1 467 7003
E-mail:
Web: www.fgf.hu
Rozsnyay Domonkos
üzletkötő +36 30 411 0104
   
   
   
   
   
Az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. 1992-óta a Georg Fischer AG (+GF+) konszern csővezetékrendszerek részvénytársaságának, Közműrendszerek, Ipari csőrendszerek, Csőszerelés-technika, és DEKA csőrendszerek üzletágainak műszaki kereskedelmi képviselete Magyarországon.
Márkanevek: Georg Fischer +GF+
További hírek a Műanyag csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  FGF  Kereskedelmi  és  Képviseleti  Bt  Georg  Fischer  Rohrleitungssysteme  AG  csővezetékek  idomrendszer  csővezetéki  rendszer  műanyag  csövek  idomok  COOL-FIT  2  0  előszigetelt  műanyag  csőrendszer