Megjelent az EJOT Iso-Corner rögzítőkonzol magyar nyelvű kiadványa

Megjelent az EJOT Iso-Corner rögzítőkonzol magyar nyelvű kiadványa

Épületkiegészítő elemek előre betervezett, hőhídmentes rögzítése

A vastagabb hőszigetelő rendszerek megjelenésével párhuzamosan egy újfajta probléma is generálódott: hogyan rögzítsünk az ilyen homlokzatokra különböző épületkiegészítőket?
Ez a feladat összetett, hiszen ma már elvárás a professzionális, méretezhető, hőhídmentes és időjárásálló megoldások alkalmazása.

Az EJOT Iso-Corner egy hiánypótló innováció, mellyel homlokzati hőszigetelő rendszerekkel ellátott épületeken lehet előre tervezett, közepes-, illetve nagyobb súlyú épületkiegészítőket hőhídmentesen rögzíteni.

A termék most elkészült, magyar nyelvű műszaki ismertetőjéből megtudhatja, hogy milyen módon rögzíthetők előre tervezetten korlátok, árnyékolók, klímakonzolok és hasonló épületkiegészítő elemek.

A hírben szereplő termékek
EJOT homlokzati hőszigetelés rögzítés
 
EJOT homlokzati hőszigetelés rögzítés

Az EJOT egy egyedülálló rögzítési rendszert fejlesztett ki – ez a szabadalmaztatott STR-elv – amely alapjaiban változtatta meg a hőszigetelő rendszerek rögzítéstechnikáját. A megoldás lényege, hogy a dübelek, a telepítőszerszám segítségével a szigetelőanyagba süllyesztik önmagukat, így mind hőszigetelési, mind pedig felületképzési szempontból egy homogén felület létrehozását teszi lehetővé. Ennek köszönhető, hogy az elkészült homlokzatokon soha nem jelennek meg foltok, vagyis úgynevezett dübel rajzolatok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szigetelések rögzítőelemei
Szigetelések rögzítőelemei
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...