proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, 2018-as katalógus az Ecophon Solo szabadon függő hangelnyelő elemekről


2018. október 01.

Az eredeti akusztikus lebegő álmennyezet: Ecophon Solo - új kollekció 2018

A különálló panelek tökéletesen beleillenek azokba a projektekbe, ahol a mennyezet felületének részlegesen szabadon kell maradnia. Ugyanakkor a hangelnyelés javítására is alkalmasak olyan helyeken, ahol a meglévő mennyezet akusztikus teljesítménye nem megfelelő.

Minden igényt kielégítő formák
Számtalan méretből és formából választhat, amelyek igény szerint alakíthatóak, akár kör, akár négyzet, téglalap vagy bármilyen más formában. Nagy és kis méretben. A kiváló akusztikus tulajdonságú Solo termékeken látszik milyen merészen és harmonikusan egyeztethető össze a dizájn és a funkcionalitás, és ezzel a szemet, fület és az elmét gyönyörködtető hangulatok hozhatók létre.

Az egészséges akusztikus környezetért
Mint mindig, a Solo termékeknél is hangsúlyos szerepet kaptak a fenntarthatósági szempontok, így ez a termékcsalád ideális a zöld minősítésű épületekhez.
A Solo panelek mellett szabadon áramlik a levegő, így kiváló választást jelentenek, ha termikusan aktív épületrendszereknél (TABS) kell egészséges akusztikus környezetet kialakítani.

Szabadon alakítható, exkluzív dizájn
Olyan dizájnelemre vágyik, amellyel kiteljesítheti építészeti elképzeléseit? Az Ecophon Solo™ Freedom elemekkel olyan egyedi formákat alakíthat ki, amelyekkel biztosan nem találkozik máshol. Most olyan ötleteket is megvalósíthat, amelyekre a szokásos formákkal nincs lehetőség.

Akusztikus lebegő álmennyezet új perspektívából
A szabadon függő terelőlapokkal új perspektívából tapasztalhatja meg az akusztikus szigetet – oldalról. A mennyezetről lógó terelőlapokkal határozott vonalakat, hullámokat és cikk-cakk mintát is kialakíthat. A falra szerelt elemek érdekes kontúrokat és mélységet biztosítanak.

A ragyogó dizájn megérdemli a jó megvilágítást
Akár természetes fény árad be a nagy ablakokon, akár gondosan beállított mesterséges fényt használ, a megvilágítás segít kiteljesíteni építészeti elképzeléseit. A világítás könnyedén beépíthető a panelekbe, a panelek közé vagy mögé. Az elemek, vagy akár az akusztikus sziget egyes részei, megvilágíthatók színes szpotlámpákkal is.

Lépjen szintet dizájnötleteivel
Mindig van lehetőség, hogy valamire új szemszögből tekintsünk. Különösen igaz ez a Solo termékek esetén, hiszen ezeket a paneleket szinte bárhogy el lehet helyezni. Helyezheti őket a mennyezethez közel, diszkrét rögzítőkkel, de kihasználhatja azt is, hogy a Solo panelek mindkét oldala nagyszerű látványt nyújt.

Gondolkodjon nagyban – tegyen maradandó benyomást
Ha a grandiózus megoldásokat szereti, a Solo termékekre számíthat. A standard termékcsalád téglalap és kör alakú paneljei a piacon elérhető legnagyobb akusztikus panelek közé tartoznak. Gyakran választják ezeket a termékeket nagy térbe, de kisebb helységek hangsúlyos elemeként is kiválóak.

Lássa színesen a világot
Milyen lenne az élet színek nélkül? A színekkel kifejezhetjük érzéseinket, értékeinket, hozzáállásunkat. A szabadon függő Solo paneleket levegő veszi körbe, így a helység háttérszínei is érvényre jutnak, amivel még izgalmasabb hatást érhetünk el.

A Solo elemek látható felületeit az Ecophon által kifejlesztett, egyedi felületkezelő technológiával kezelik, Akutex™ FT bevonattal látják el. Az Akutex™ FT 16 színt kínál.

Új formák, új színek, új variációk a teremakusztika és a belsőépítészet vonatkozásában. Az önkifejezés lehetősége. Kattintson a képre és nézze meg a vizuális akusztika legújabb kollekcióját.
Ecophon Solo szabadon függő hangelnyelő elemek - 2018-as katalógus
Az Ecophon Solo akusztikus lebegő álmennyezeti elemek letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Saint-Gobain Ecophon munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Bemutatóterem: H-1031 Budapest, Záhony u. 7.
Graphisoft Park Hy ép.
Web: www.ecophon.hu
   
   
Lalia Ákos
area sales manager +36 20 386 5761
Györe Tamás
area sales manager +36 20 315 2020
A Saint-Gobain Ecophon vezető, az egész világra kiterjedő vállalat, amely akusztikus álmennyezeteket és fali hangelnyelő rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, innovatív szemlélettel és nagy tapasztalattal, ezáltal hozzájárul az emberek komfortérzetéhez. Az Ecophon termékek fő felhasználási területei az irodai, oktatási, egészségügyi, ipari és sportlétesítmények.
Márkanevek: Ecophon
További hírek az Álmennyezetek termékkategóriában
További hírek a Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ecophon  Solo  álmennyezet  lebegő  akusztikus  álmennyezet