A Dexion legújabb tanulmánya a raktári biztonságról

Ismerje meg a munkahelyi balesetek fő okait és védje meg dolgozóit

Rossz körülmények esetén a raktárak nagyon veszélyes munkahelyek lehetnek. Aki egy raktárban, disztribúciós központban vagy más ipari vagy kereskedelmi tárolóegységben dolgozik, az tudja, hogy ez a helyzet. A munkahelyi balesetek leggyakoribb oka az emberi mulasztás, de a karbantartás, a megfelelő képzés és a tapasztalat hiánya mind közrejátszanak.

A Dexion készített egy tanulmányt a különféle iparágakhoz tartozó ügyfeleit veszélyeztető közös kockázatokról.

A tanulmány részletesen tárgyalja:

  • A munkahelyi balesetek fő okait.
  • Hogyan óvhatja meg dolgozóit a balesetektől vagy a haláltól.
  • Hogyan óvhatja meg magát és cégét a pénz- vagy börtönbüntetéstől.

Íme néhány példa arra, hogy mivel csökkenthető a raktári biztonságot fenyegető kockázat:

  • Megfelelő tervek szerint alakítsa ki a raktárát.
  • Megfelelő típusú és jó minőségű raklapokat használjon.
  • Ütemezze be az állvány-felülvizsgálatot és a javításokat.

A Dexion a világ egyik vezető tárolási megoldásokat szállító vállalata. Ügyfeleik rendelkezésére állnak tárolási szükségleteik teljes életciklusa során, a tervezéstől kezdve a telepítésen keresztül a karbantartásig és támogatásig.

Ide kattintva letöltheti a tanulmányt:

A Dexion legújabb tanulmánya a raktári biztonságról
A Dexion legújabb tanulmánya a raktári biztonságról

A Dexion termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Dexion Magyarország munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer Dexion hagyományos polcrendszer Dexion gördíthető polcrendszer Dexion többszintes polcrendszer
 
Dexion polcos állványok
8 termék

Különböző tárolási módokhoz illő polcos állványrendszerek és az apróanyagokhoz használható műanyag dobozok széles választékával kínál a Dexion átfogó megoldást bármely alkatrész-raktár vagy komissiózó terület berendezéséhez. A keskenyfolyosós csavarkötés nélküli polcrendszertől, a nehezebb anyagokhoz használható nagypolcos állványokig, kiegészítők széles skálájával, mint például a görgős átfutó pályák vagy kisterhelhetőségű rendszerek, tudják javítani bármely kézi raktár optimális helyigényét és hatékonyságát.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Dexion Rollrack görgős szálanyagtároló állvány Dexion közepes- és nagyteherbírású karos állvány Dexion könnyű karos állvány
 
Dexion karos állványok
3 termék

Biztonságos, áttekinthető tárolási megoldás hosszú és nehéz áruk számára. A Dexion karos állványok munkakörnyezettől függetlenül rendkívül sokoldalúak és mivel elöl nincsenek oszlopok, minden tároló szint szabadon hozzáférhető targoncával.
A karos állványok mellett a Rollrack görgős szálanyag tárolók is a különféle hosszúságú áruknak megfelelő méretben készülnek – legyen szó acél rudak, szelvények, profilok, fűrészáruk mellett táblás áruk, fémlemezek, konténerek, ládák vagy fehéráru tárolásáról.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Dexion hagyományos raklapos állvány Dexion keskenyfolyosós raklapos állvány Dexion MOVO gördíthető raklapos állványok Dexion Pallet Shuttle rendszer
 
Dexion raklapos állványok
12 termék

A Dexion raklapos állványok számos elrendezésben felépíthetők, hogy logikus és jól használható raktári elrendezést alakíthasson ki. Gazdaságosan használható tárolórendszer minden iparág számára – legyen szó hűtött vagy mélyhűtött raktárak számára ideális bejárható vagy gördíthető állványokról (MOVO) vagy a lejárattal rendelkező áruk számára kialakított FIFO rendszerű átfutó állványokról.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Dexion kiegészítők állványokhoz
 
Dexion kiegészítők állványokhoz

Az egyedi tervezésű Dexion rendszerek védelmi és biztonsági kiegészítők széles választékával rendelkeznek, melyek kiegészíthetik és még inkább az Ön igényeihez igazíthatják létesítménye kialakítását – akár csak az állványok oszlopait szeretné megóvni, vagy az állvány többi részét, illetve a tárult árut is egy esetleges targoncával történő ütközéstől.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 Dexion horizontális karusszel (HOCA) automata tárológép Dexion ipari páternoszter (IPN) - függőleges karusszel Dexion TORNADO automata függőleges tárológép
 
Dexion tárológépek, páternoszterek
3 termék

Az automatikus tárológépek olyan számítógép-vezérelt tároló- és szállítórendszerek, amelyek jelentősen növelik a terméktárolási és kigyűjtési műveletek hatékonyságát. Ezek a gépek könnyen beilleszthetők a vállalat már meglévő WMS (raktár-irányítási) rendszerébe, ugyanakkor önálló rendszerként is használhatók. A rendszer méretét és összetételét a helyszín és az üzemelési környezet határozza meg. Egy automatikus tárolórendszer maximum 70%-os tárolási helymegtakarítást, 70%-os kigyűjtési hibacsökkenést és több mint 60%-os kigyűjtési idő megtakarítást eredményezhet. A tárológépek használatának leghatékonyabb módja az, ha a gépbe van telepítve a termékmenedzsment szoftver. A TC2000 termékmenedzsment-szoftver különösen a Tornado, Paternoster és HOCA termékekre van kifejlesztve, és standardként az összes gépbe telepíthető.

3 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Liftes és páternoszteres rendszerek
Liftes és páternoszteres rendszerek
Raklapos állványok
Raklapos állványok
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...