proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Dexion legújabb tanulmánya a raktári biztonságról


2019. március 12.

Ismerje meg a munkahelyi balesetek fő okait és védje meg dolgozóit

Rossz körülmények esetén a raktárak nagyon veszélyes munkahelyek lehetnek. Aki egy raktárban, disztribúciós központban vagy más ipari vagy kereskedelmi tárolóegységben dolgozik, az tudja, hogy ez a helyzet. A munkahelyi balesetek leggyakoribb oka az emberi mulasztás, de a karbantartás, a megfelelő képzés és a tapasztalat hiánya mind közrejátszanak.

A Dexion készített egy tanulmányt a különféle iparágakhoz tartozó ügyfeleit veszélyeztető közös kockázatokról.

A tanulmány részletesen tárgyalja:
  • A munkahelyi balesetek fő okait.
  • Hogyan óvhatja meg dolgozóit a balesetektől vagy a haláltól.
  • Hogyan óvhatja meg magát és cégét a pénz- vagy börtönbüntetéstől.
Íme néhány példa arra, hogy mivel csökkenthető a raktári biztonságot fenyegető kockázat:
  • Megfelelő tervek szerint alakítsa ki a raktárát.
  • Megfelelő típusú és jó minőségű raklapokat használjon.
  • Ütemezze be az állvány-felülvizsgálatot és a javításokat.
A Dexion a világ egyik vezető tárolási megoldásokat szállító vállalata. Ügyfeleik rendelkezésére állnak tárolási szükségleteik teljes életciklusa során, a tervezéstől kezdve a telepítésen keresztül a karbantartásig és támogatásig.

A képre kattintva letöltheti a tanulmányt:
Dexion - Raktári biztonság - Megengedheti, hogy kockáztasson?
A Dexion termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Dexion Magyarország munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Termékcsalád  Dexion tárológépek, páternoszterek

Az automatikus tárológépek olyan számítógép-vezérelt tároló- és szállítórendszerek, amelyek jelentősen növelik a terméktárolási és kigyűjtési műveletek hatékonyságát. Ezek a gépek könnyen beilleszthetők a vállalat már meglévő WMS (raktár-irányítási) rendszerébe, ugyanakkor önálló rendszerként is használhatók. A rendszer méretét és összetételét a helyszín és az üzemelési környezet határozza meg. Egy automatikus tárolórendszer maximum 70%-os tárolási helymegtakarítást, 70%-os kigyűjtési hibacsökkenést és több mint 60%-os kigyűjtési idő megtakarítást eredményezhet. A tárológépek használatának leghatékonyabb módja az, ha a gépbe van telepítve a termékmenedzsment szoftver. A TC2000 termékmenedzsment-szoftver különösen a Tornado, Paternoster és HOCA termékekre van kifejlesztve, és standardként az összes gépbe telepíthető.

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Baross u. 89.
Telefon: +36 23 428 166
Fax: +36 23 428 175
E-mail:
Web: www.dexion.hu
Péter Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Dexion vállalatcsoport sokoldalú raktározási, archiválási és logisztikai megoldásokat kínál az ipar és kereskedelem minden alkalmazása számára. Nagy hangsúlyt fektetnek a termékek vevőorientált kialakítására és fokozatos fejlesztésére.
Kulcsszavak:  Dexion  raktár  biztonság  raktári  biztonság  munkahelyi  baleset  baleset  tanulmány  munkavédelem