proidea.hu online termékinformációs katalógus

Creaton tervezői CD 2011/1. ArchiCAD14 verziótámogatással


2011. január 21.

Látványtervezői funkció, tételes anyagkimutatás, anyagköltségek kiszámítása

Az első sorban a szakemberek munkáját segítő Creaton tervezői CD 2011 idén ismét először a TetőPont szakmai továbbképzés és konferenciasorozat látogatói számára lesz elérhető.
Creaton Tervezői CD
Már az első verzió kiadása után népszerűvé vált a CAD programokban használható, frissített "Creaton Látványtervező", amely a nevéből adódó látványtervezői funkcióján túl, a tételes anyagkimutatás összeállítását és a várható anyagköltségek kiszámítását is lehetővé teszi. Ez nem csupán az építészek, a kivitelezésben részt vevő szakemberek, de akár a saját házukat tervező beruházók, megrendelők számára is segítséget nyújt.

A CAD programokban alkalmazható, azok számára átemelhető tartalmú, a cég frissített és kibővített cserép- és kiegészítő termék választékát feldolgozó megoldás támogatást nyújt az épület tervezése során a megfelelő termékek és színek kiválasztásához, mindez immár az ArchiCAD14 verziójában is használható. A megoldások felületeinek minél hatékonyabb használatát bemutató kisfilm is segíti.

Az új kiadásban a beépítési szabályokat és tanácsokat tartalmazó "Tetőtervezési kiskönyv" mellé bekerül az új "Tetőfedő kiskönyv".

A Creaton Tervezői CD-n található "Termelési kisfilm" bemutatja a Lenti gyárban előállított termékek gyártási folyamatait, ezzel betekintést adva a cég gyártási és minőségbiztosítási rendszereibe.

A digitális segédlet a tetőhéjalás tervezésétől a teljes kivitelezés befejezéséig minden építési fázisban támogatást nyújt a szakembereknek.
Ha a tervezői cd-vel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Creaton  Tervezői  CD  2011  szofver  3D  lárványtervező  tetőtervezés  tetőtervezési  kisköny  tetőhéjazat  tetőépítés