Creaton tervezői CD 2011/1. ArchiCAD14 verziótámogatással

Látványtervezői funkció, tételes anyagkimutatás, anyagköltségek kiszámítása

Az első sorban a szakemberek munkáját segítő Creaton tervezői CD 2011 idén ismét először a TetőPont szakmai továbbképzés és konferenciasorozat látogatói számára lesz elérhető.
Creaton Tervezői CD
Creaton Tervezői CD
Galéria
Már az első verzió kiadása után népszerűvé vált a CAD programokban használható, frissített "Creaton Látványtervező", amely a nevéből adódó látványtervezői funkcióján túl, a tételes anyagkimutatás összeállítását és a várható anyagköltségek kiszámítását is lehetővé teszi. Ez nem csupán az építészek, a kivitelezésben részt vevő szakemberek, de akár a saját házukat tervező beruházók, megrendelők számára is segítséget nyújt.

A CAD programokban alkalmazható, azok számára átemelhető tartalmú, a cég frissített és kibővített cserép- és kiegészítő termék választékát feldolgozó megoldás támogatást nyújt az épület tervezése során a megfelelő termékek és színek kiválasztásához, mindez immár az ArchiCAD14 verziójában is használható. A megoldások felületeinek minél hatékonyabb használatát bemutató kisfilm is segíti.

Az új kiadásban a beépítési szabályokat és tanácsokat tartalmazó "Tetőtervezési kiskönyv" mellé bekerül az új "Tetőfedő kiskönyv".

A Creaton Tervezői CD-n található "Termelési kisfilm" bemutatja a Lenti gyárban előállított termékek gyártási folyamatait, ezzel betekintést adva a cég gyártási és minőségbiztosítási rendszereibe.

A digitális segédlet a tetőhéjalás tervezésétől a teljes kivitelezés befejezéséig minden építési fázisban támogatást nyújt a szakembereknek.
Ha a tervezői cd-vel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kapcsolódó hírek

TetőPont továbbképzés és konferenciasorozat 2011
Megoldások értéknövelő felújításokra tetőn és homlokzaton
TetőPont továbbképzés és konferenciasorozat 2011

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...