proidea.hu online termékinformációs katalógus

Creaton Tervezői CD 2010 - Építészet és látványtervezés


2010. február 01.

Segítség a tetőhéjazat tervezésétől a tetőépítés teljes befejezéséig

Az első alkalommal kiadott, és először a Creaton által szervezett Alaprajz Tervezői Napok: Tetők és homlokzatok - Környezettudatos kreatív megoldások című országos szakmai konferencia-sorozat résztvevői számára hozzáférhető Creaton Tervezői CD első sorban a szakemberek munkáját segíti - a tetőhéjazat tervezésétől a tetőépítés teljes befejezéséig minden építési fázisban.
Creaton Tervezői CD
A CAD programokban alkalmazható, azok számára átemelhető tartalmú, a cég teljes cserép és kiegészítő termékválasztékát feldolgozó megoldás, támogatást nyújt az épület tervezése során a megfelelő termékek és színek kiválasztásához.

Mind az építészek, mind a kivitelezésben részt vevő szakemberek, de akár a saját házukat tervező beruházók, megrendelők számára is segítséget nyújt a CAD programokban használható "Creaton látványtervező", amely az épület 3 dimenziós látványtervének elkészítésén túl, a tételes anyagszükséglet kiszámítását és összeállítását is lehetővé teszi.

Emellett a CD tartalmazza a beépítési előírásokat és tanácsokat tartalmazó "Tetőtervezési kiskönyv"-et is, amely nagymértékben elősegíti a kivitelezők munkáját

A Creaton Tervezői CD-n található "kisfilm" bemutatja a Lenti gyárban előállított termékek gyártási folyamatait, ezzel betekintést adva a cég technológiai és minőségbiztosítási rendszereibe.

A "Creaton látványtervező" program a későbbiekben díjmentesen elérhető és letölthető lesz a www.creaton.hu honlapon.
Ha a tervezői cd-vel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Creaton  Tervezői  CD  2010  szofver  3D  lárványtervező  tetőtervezés  tetőtervezési  kisköny  tetőhéjazat  tetőépítés  Alaprajz  tervezői  Napok