Creaton Tervezői CD 2010 - Építészet és látványtervezés

Segítség a tetőhéjazat tervezésétől a tetőépítés teljes befejezéséig

Az első alkalommal kiadott, és először a Creaton által szervezett Alaprajz Tervezői Napok: Tetők és homlokzatok - Környezettudatos kreatív megoldások című országos szakmai konferencia-sorozat résztvevői számára hozzáférhető Creaton Tervezői CD első sorban a szakemberek munkáját segíti - a tetőhéjazat tervezésétől a tetőépítés teljes befejezéséig minden építési fázisban.
Creaton Tervezői CD
Creaton Tervezői CD
Galéria
A CAD programokban alkalmazható, azok számára átemelhető tartalmú, a cég teljes cserép és kiegészítő termékválasztékát feldolgozó megoldás, támogatást nyújt az épület tervezése során a megfelelő termékek és színek kiválasztásához.

Mind az építészek, mind a kivitelezésben részt vevő szakemberek, de akár a saját házukat tervező beruházók, megrendelők számára is segítséget nyújt a CAD programokban használható "Creaton látványtervező", amely az épület 3 dimenziós látványtervének elkészítésén túl, a tételes anyagszükséglet kiszámítását és összeállítását is lehetővé teszi.

Emellett a CD tartalmazza a beépítési előírásokat és tanácsokat tartalmazó "Tetőtervezési kiskönyv"-et is, amely nagymértékben elősegíti a kivitelezők munkáját

A Creaton Tervezői CD-n található "kisfilm" bemutatja a Lenti gyárban előállított termékek gyártási folyamatait, ezzel betekintést adva a cég technológiai és minőségbiztosítási rendszereibe.

A "Creaton látványtervező" program a későbbiekben díjmentesen elérhető és letölthető lesz a www.creaton.hu honlapon.
Ha a tervezői cd-vel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...