proidea.hu online termékinformációs katalógus

A BITT Technology-H Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2018. augusztus 01.

Saját fejlesztésű ipari bútorok gyártója

A BITT Technology-H Kft. 1991-ben alakult osztrák-magyar tulajdonú cégként. A 90-es évek elején egyedi profilt alakított ki, saját fejlesztésű ipari bútorok gyártására szakosodott. Megpróbálta sikeresen betölteni azt az űrt, amit a kialakulóban levő kis- és közép vállalkozások eszközigénye jelentett. Termék skálájuk sok innovatív, a mai kornak, a piac igényeinek megfelelő terméket tartalmaz. Termékeik között szerepelnek irat- és szerszámtároló szekrények, fiókos tárolók fix- és gördíthető kivitelben, munkapadok, igényes kivitelű öltözőszekrények, elektromos szekrények, elektronikus zárral ellátott értékmegőrzők.

2012-től a cég 100%-os magyar tulajdonba került. Cégük az utóbbi gazdasági recesszió nehéz körülményei ellenére racionális gazdálkodással megőrizte pozícióját a hazai fémbútor gyártók versenyében.

ECOLockers öltözőszekrény család
Az ECOLockers öltözőszekrény család alapötletét egy mintaoltalommal védett fém bútorpanel képezi. Ezen bútorpanel egyesíti az acéllemezből készült bútorok előnyeit - tartósság, kopásállóság, könnyen színezhető porfestéssel, könnyű tisztíthatóság - a relatív olcsó technológiával gyártható bútorlapból készült, jól variálható és emberközelibb dizájnnal rendelkező bútorokéval.

ECOLockers öltözőszekrény család

A mintaoltalommal rendelkező acéllemez és méhsejtpapír kombinációjával kialakított fém bútorpanel külső borítólemeze 0,5 mm vastag pácolt, hidegen hengerelt minőségi acéllemez. Körös-körül tálca szerű felhajlításokkal, valamint legömbölyített élekkel, sarkokkal van ellátva. A legömbölyített élek kényelmes és balesetmentes használatot biztosítanak, a bonyolult hajlítással kialakított élzárás tökéletes mechanikus és nedvesség elleni védelmet biztosít a két acéllemez közé ragasztott méhsejtpapír betétnek.

A két oldallap közé poliuretán ragasztóanyaggal rögzített impregnált méhsejtpapír kivételesen nagy hajlítási szilárdságot biztosít a panelnek, ami legalább 1,5 szerese az ugyanilyen méretű bútorlapnak, míg fajsúlya a bútorlap 0,8 szorosa (lefordítva: a bútorlaphoz képest 50%-al erősebb és 20%-al könnyebb ajtót lehet belőle gyártani). Megfelelő felületképzéssel, festéssel és dekorozással az esztétikai hatás semmivel sem marad el a bútorlapokétól.

Az ECOLockers öltözőszekrény egyszerre felel meg az üzemeltetők/tulajdonosok számára fontos gazdaságos és hosszú távú használati követelményeknek, valamint a szolgáltatás marketing céljainak: vendégbarát, magas kiszolgálási színvonalat biztosít.

ECOLockers öltözőszekrény - legömbölyített élek, sarkok

Az ECOLockers öltözőszekrény család letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a BITT Technology-H Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2885 Bakonybánk, Bánki Donát Iparterület
Telefon: +36 34 359 893
Fax: +36 34 359 938
E-mail:
Web: http://www.bbitt.hu
Web: http://www.oltozoberendezes.hu/
Hlavács Tamás
kereskedő +36 70 672 7164
   
   
   
   
A BITT Technology-H Kft. 1991-ben alakult osztrák-magyar tulajdonú cégként. A 90-es évek elején egyedi profilt alakított ki, saját fejlesztésű ipari bútorok gyártására szakosodott. Megpróbálta sikeresen betölteni azt az űrt, ami a kialakulóban levő kis- és közép vállalkozások eszközigénye jelentette. Termék skálájuk sok innovatív, a mai kornak, a piac igényeinek megfelelő terméket tartalmaz. Termékeik között szerepelnek irat- és szerszámtároló szekrények, fiókos tárolók fix- és gördíthető kivitelben, munkapadok, igényes kivitelű öltözőszekrények, elektromos szekrények, elektronikus zárral ellátott értékmegőrzők. 2012-től a cég 100%-os magyar tulajdonba került. Cégük az utóbbi gazdasági recesszió nehéz körülményei ellenére racionális gazdálkodással megőrizte pozícióját a hazai fémbútor gyártók versenyében.
Márkanevek: ECOLockers
További hírek az Öltözőberendezések termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  BITT  Technology-H  ECOLockers  öltözőszekrény  szekrény  lemezszekrény  acéllemez  szekrény  öltözőszekrények