A BITT Technology-H Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

Saját fejlesztésű ipari bútorok gyártója

A BITT Technology-H Kft. 1991-ben alakult osztrák-magyar tulajdonú cégként. A 90-es évek elején egyedi profilt alakított ki, saját fejlesztésű ipari bútorok gyártására szakosodott. Megpróbálta sikeresen betölteni azt az űrt, amit a kialakulóban levő kis- és közép vállalkozások eszközigénye jelentett. Termék skálájuk sok innovatív, a mai kornak, a piac igényeinek megfelelő terméket tartalmaz. Termékeik között szerepelnek irat- és szerszámtároló szekrények, fiókos tárolók fix- és gördíthető kivitelben, munkapadok, igényes kivitelű öltözőszekrények, elektromos szekrények, elektronikus zárral ellátott értékmegőrzők.

2012-től a cég 100%-os magyar tulajdonba került. Cégük az utóbbi gazdasági recesszió nehéz körülményei ellenére racionális gazdálkodással megőrizte pozícióját a hazai fémbútor gyártók versenyében.

ECOLockers öltözőszekrény család
Az ECOLockers öltözőszekrény család alapötletét egy mintaoltalommal védett fém bútorpanel képezi. Ezen bútorpanel egyesíti az acéllemezből készült bútorok előnyeit - tartósság, kopásállóság, könnyen színezhető porfestéssel, könnyű tisztíthatóság - a relatív olcsó technológiával gyártható bútorlapból készült, jól variálható és emberközelibb dizájnnal rendelkező bútorokéval.

ECOLockers öltözőszekrény család
ECOLockers öltözőszekrény család
Galéria


A mintaoltalommal rendelkező acéllemez és méhsejtpapír kombinációjával kialakított fém bútorpanel külső borítólemeze 0,5 mm vastag pácolt, hidegen hengerelt minőségi acéllemez. Körös-körül tálca szerű felhajlításokkal, valamint legömbölyített élekkel, sarkokkal van ellátva. A legömbölyített élek kényelmes és balesetmentes használatot biztosítanak, a bonyolult hajlítással kialakított élzárás tökéletes mechanikus és nedvesség elleni védelmet biztosít a két acéllemez közé ragasztott méhsejtpapír betétnek.

A két oldallap közé poliuretán ragasztóanyaggal rögzített impregnált méhsejtpapír kivételesen nagy hajlítási szilárdságot biztosít a panelnek, ami legalább 1,5 szerese az ugyanilyen méretű bútorlapnak, míg fajsúlya a bútorlap 0,8 szorosa (lefordítva: a bútorlaphoz képest 50%-al erősebb és 20%-al könnyebb ajtót lehet belőle gyártani). Megfelelő felületképzéssel, festéssel és dekorozással az esztétikai hatás semmivel sem marad el a bútorlapokétól.

Az ECOLockers öltözőszekrény egyszerre felel meg az üzemeltetők/tulajdonosok számára fontos gazdaságos és hosszú távú használati követelményeknek, valamint a szolgáltatás marketing céljainak: vendégbarát, magas kiszolgálási színvonalat biztosít.

ECOLockers öltözőszekrény - legömbölyített élek, sarkok
ECOLockers öltözőszekrény - legömbölyített élek, sarkok
Galéria


Az ECOLockers öltözőszekrény család letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a BITT Technology-H Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
ECOLockers öltözőszekrények

Az ECOLockers öltözőszekrény család alapötletét a mintaoltalommal védett fém bútorpanel képezi. E bútorpanel egyesíti az acéllemezből készült bútorok előnyeit - tartósság, kopásállóság, könnyen színezhető porfestéssel, könnyű tisztíthatóság - a fa alapú bútorlapból készült jól variálható, megszokott, emberközelibb designnal rendelkező bútorokéval. Az ECOLockers öltözőszekrényeket már meglévő vagy kialakítandó beléptető rendszeréhez igazított zárrendszerrel, minden forgalomban lévő kulcsos, érmebedobós és elektronikus szekrényzárral is tudják szállítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Öltözőberendezések
Öltözőberendezések
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...