proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a B&K Kft. automatikus működtetésű nyilvános illemhelyeinek prospektusa


2011. november 22.

A korábbi tervezésű illemhelyek technológiai bázisára épülő termékek

A B&K Kft. több mint 10 éve foglalkozik köztéri WC-k tervezésével, gyártásával és forgalmazásával. A termékválasztékuk bővítése-, valamint az illemhelyek felszereltségének és formavilágának fejlesztése érdekében a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Formatervezői Tanszékével együttműködve, kifejlesztették nyilvános illemhelyeik legújabb generációját.
Ezek a termékek utcabútor jellegű, önálló épületként funkcionáló nyilvános köztéri illemhelyek, melyek méretükből és kialakításukból adódóan mozgáskorlátozottak által is használható típusok. A WC-k föl vannak készítve ingyenes és érmével történő működtetésre is, lehetőség van rá, hogy mozgáskorlátozottak egy számukra kibocsátott kódkártya segítségével ingyenesen igénybe vehessék azt. Ilyen felszereltségű illemhelyekkel korábban csak Nyugat Európában találkozhattunk.
Az új illemhelyek a B&K Kft. által korábban tervezett és ma is gyártott illemhelyek technológiai bázisán létrejött termékek, azonban az alkalmazott szerkezeti elemek funkcionalitásukban és anyagukban újra lettek gondolva, a működtetést biztosító szoftver és kommunikációs felület, illetve a vandálbiztos belső térkialakítás teljesen megújult. Többek között beépítésre került egy sms-küldő egység is, ami - a megrendelő igényeitől függően - rövid szöveges üzenetet küld az üzemeltetőnek vészhelyzet, rosszullét, rongálás, stb. esetén. Igény esetén az illemhelyek oldalfalain hirdetési felület biztosítható.

Az alábbi képre kattintva letöltheti az automatikus működtetésű nyilvános illemhelyek prospektusát.

Az automatikus működtetésű nyilvános illemhelyekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában
További hírek a Készépületek, konténerek termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  piano  fortress  art  relic  automatikus  működtetésű  nyilvános  illemhelyek  köztéri  wc