Új fürdőszobai dizájnkatalógus az ACO-tól

Új katalógust készített fürdőszobai termékei bemutatására az ACO. Ezúttal a dizájn került a középpontba.

Új fürdőszobai dizájnkatalógus az ACO-tól
Új fürdőszobai dizájnkatalógus az ACO-tól
Sokak számára a fürdőszoba a nyugalom szigetét jelenti. A lakás egy olyan helyisége, ahol a fárasztó munkanap után kikapcsolódhatunk, illetve ahol az új napot indítjuk. Mindezek következtében a funkcionalitás mellett egyre hangsúlyosabb szerep jut a kialakításának is. A berendezés, a szaniterek, a csempe harmóniája erős hatással lehet hangulatunkra is. Az ACO fürdőszobai termékkínálatát két dolog mentén alakítja ki. Az egyik legfontosabb jellemző a műszaki tartalom, azaz a termékek alapanyaga és a kivitelezés módja is a hosszú távú, gondtalan használhatóságot biztosítják a tulajdonosoknak. A másik fontos jellemző az esztétikum. Megjelenésükkel az ACO zuhanyfolyókái a fürdőszoba díszeivé válhatnak. A rozsdamentes acél rácsok, a biztonsági üveg vagy burkolható fedlapok az adott fürdő stílusához igazíthatók.

Korábban nem létezett az ACO prospektusok között olyan, amely a fürdőszobai termékek esetében kifejezetten a dizájnt mutatta volna be. Ezt pótolandó a legújabb kiadvány a külsőről szól. Látványos fotók érzékeltetik az ACO fürdőszobai termékkínálatát olyan módon, hogy a folyókák és padlóösszefolyók már a zuhanyzókba beépítve szerepelnek. Ezen felül a különféle folyókákhoz választható rácsok és fedlapok is összegyűjtve tekinthetők meg. A katalógussal az ACO célja, hogy a fürdőszoba berendezését tervezők számára a szépséget és harmóniát megmutatva segítse a választást.

A hírben szereplő termékek
ACO Comfort zuhanyfolyóka ACO Comfort Nero zuhanyfolyóka ACO Exclusive plusz zuhanyfolyóka ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka
 
ACO fürdőszobai vízelvezetők
7 termék

Az ACO rozsdamentes zuhanyfolyókák, padlóösszefolyók nem csak új építésű,hanem felújított fürdőszobákban is beépíthetőek. A különböző standard méretekből szinte minden esetben kiválasztható a szükséges elem. Alacsony födémszerkezet esetére alacsony beépítési magasságú terméket lehet alkalmazni.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...