proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bemutató videó az ACO HygieneFirst rozsdamentes higiénikus beltéri vízelvezetőjének tisztíthatóságáról


2018. január 24.

Élelmiszeripari üzem vagy éttermi konyha higiéniájához hozzájáruló ACO termékek a Sirha Budapest 2018 kiállításon

A Fraunhofer intézet a baktérium mentessé tehető higiénikus kialakítású, és hagyományos vízelvezető rendszerek tisztíthatóságát vizsgálta. Az élelmiszeriparban és a nagykonyhákban is alkalmazott tisztító habbal és nagynyomású vízzel végzik a tisztítást. Mivel nincsenek sarkok és élek a higiénikus rendszer egyéb beavatkozás, súrolás nélkül is lerakódásmentessé tehető, míg a hagyományos kialakítású összefolyó belső éleinél a szennyeződés meg tud tapadni.

Az élelmiszeriparban vagy az étkeztetésben előforduló fertőzések többségét a Listeria baktérium okozza, mely nedves környezetben, főként a vízelvezető rendszerekben lerakódott szerves hordalékban él és szaporodik. Az ACO higiéniai minősítéssel is rendelkező folyókarendszere nagyban hozzájárul a higiénikus környezet kialakításához.

Tekintse meg a Fraunhofer Intézet öntisztulási hatékonyság vizsgálatáról készült videóját, mely a baktérium mentessé tehető higiénikus kialakítású Hygiene First rozsdamentes ipari rácsos folyóka és egy hagyományos vízelvezető rendszer közti különbséget mutatja be:Keresse fel a B59-es standot a Sirha Budapest nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon 2018. február 7. és 9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, hogy az ACO munkatársai bemutathassák, hogyan tud az ACO higiéniai minősítéssel is rendelkező folyókarendszere hozzájárulni egy élelmiszeripari üzem vagy egy éttermi konyha általános higiéniájához.

Regisztráljon az alábbi linken ingyenes belépőért:
http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L010522213A5

Az ACO HygieneFirst rozsdamentes ipari rácsos folyóka termékismertetőjét, műszaki anyagait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Kóczián Ádám
Food & Kitchen Kategória Menedzser +36 24 620 380, +36 30 955 7794
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
További hírek a Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  ACO  HygieneFirst  rozsdamentes  ipari  rácsos  folyóka  beltéri  vízelvezető  beltéri  vízelvezetés  higiénikus  kialakítású  folyóka  Fraunhofer  Intézet  vizsgálat  Sirha  Budapest  nemzetközi  élelmiszeripari  és  HoReCa  szakkiállítás  kiállítás  HUNGEXPO  Budapesti  Vásárközpont  élelmiszeripari  üzem  éttermi  konyha  beltéri  vízelvezető  beltéri  vízelvezetés  higiénikus  kialakítású  folyóka