Bemutató videó az ACO HygieneFirst rozsdamentes higiénikus beltéri vízelvezetőjének tisztíthatóságáról

Élelmiszeripari üzem vagy éttermi konyha higiéniájához hozzájáruló ACO termékek a Sirha Budapest 2018 kiállításon

A Fraunhofer intézet a baktérium mentessé tehető higiénikus kialakítású, és hagyományos vízelvezető rendszerek tisztíthatóságát vizsgálta. Az élelmiszeriparban és a nagykonyhákban is alkalmazott tisztító habbal és nagynyomású vízzel végzik a tisztítást. Mivel nincsenek sarkok és élek a higiénikus rendszer egyéb beavatkozás, súrolás nélkül is lerakódásmentessé tehető, míg a hagyományos kialakítású összefolyó belső éleinél a szennyeződés meg tud tapadni.

Az élelmiszeriparban vagy az étkeztetésben előforduló fertőzések többségét a Listeria baktérium okozza, mely nedves környezetben, főként a vízelvezető rendszerekben lerakódott szerves hordalékban él és szaporodik. Az ACO higiéniai minősítéssel is rendelkező folyókarendszere nagyban hozzájárul a higiénikus környezet kialakításához.

Tekintse meg a Fraunhofer Intézet öntisztulási hatékonyság vizsgálatáról készült videóját, mely a baktérium mentessé tehető higiénikus kialakítású Hygiene First rozsdamentes ipari rácsos folyóka és egy hagyományos vízelvezető rendszer közti különbséget mutatja be:Keresse fel a B59-es standot a Sirha Budapest nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon 2018. február 7. és 9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, hogy az ACO munkatársai bemutathassák, hogyan tud az ACO higiéniai minősítéssel is rendelkező folyókarendszere hozzájárulni egy élelmiszeripari üzem vagy egy éttermi konyha általános higiéniájához.

Regisztráljon az alábbi linken ingyenes belépőért:
http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L010522213A5

Az ACO HygieneFirst rozsdamentes ipari rácsos folyóka termékismertetőjét, műszaki anyagait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

ACO HygieneFirst rozsdamentes ipari rácsos folyóka
 
ACO HygieneFirst rozsdamentes ipari rácsos folyóka

Az ACO higiénikus rácsos folyóka beton, műgyanta, PVC vagy lapburkolattal ellátott padlóba is beépíthető. Elérhető fix beépítési magassággal és állítható beépítési magassággal, hagyományos peremkialakítással és csempeperemes kialakítással is. A folyóka teljesen eltávolítható és könnyen tisztítható rozsdamentes acél bűzzárral készül.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...