proidea.hu online termékinformációs katalógus

Zöld gyep egész évben Uponor gyepfűtési rendszerrel


2013. augusztus 12.

Az alacsony hőmérsékletű rendszer jól kombinálható megújuló energiaforrással vagy ipari hulladékhővel


Az Uponor gyepfűtési rendszerének köszönhetően a téli időszak sem szab határt a játéknak még havas vagy jeges időben sem. A talajba fektetett rendszer hozzájárul ahhoz, hogy a természetes gyepnövényzet növekedjen még téli, fagyos időjárás esetén is. A rendszer üzemeltetésével arra is lehetőség van, hogy egy aktív, a gyepet megterhelő rendezvény után a gyep felmelegítésre kerüljön, amely segíti a regenerálódást és ismét egyenletes lesz a felület.

Előnyök
  • Téli használat
  • Zöld gyep egész évben - gyorsabb fűregenerálódás
  • Kevesebb fűújraültetés szükséges
  • Az alacsony hőmérsékletű rendszer jól kombinálható megújuló energiaforrással vagy ipari hulladékhővel
  • Megbízható működés a termék teljes élettartama alatt
  • Flexibilis és hosszú élettartamú
  • Alacsony energiafelhasználás

Az Uponor gyepfűtési rendszerről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  gyep  gyepfűtés  Uponor