proidea.hu online termékinformációs katalógus

Weishaupt tüzelőberendezések a svájci Givaudan cég gyárában


2012. április 12.

A nagyteljesítményű tüzelőberendezések földgázzal működnek

A svájci Givaudan cég a világ vezető ízesítő- és illatanyaggyártó vállalata.
Első magyarországi nagyberuházásaként 170 millió svájci frankból (mintegy 35 milliárd forint) építette fel új ízesítőanyag-gyárát Makón, a dél-alföldi város ipari parkjában. Az alapkövet ünnepélyes keretek között 2011. március 13-án helyezték el s az év végével megkezdődtek az üzemi próbák is. A kazánházban két, egyenként 10,9 t/h teljesítményű kazán szolgáltatja a technológiához szükséges gőzt. A Weishaupt nagyteljesítményű tüzelőberendezések földgázzal működnek, de az egyik berendezés automatikusan tud átkapcsolni tüzelőolajjal való üzemre. Magyar nyelvű szöveges kijelző/kezelő egységükkel, mikroprocesszoros vezérlésükkel - mindkét égő - az ipari tüzelőberendezések piacán élenjáró technológiát testesít meg.

Ha a Weishaupt nagyteljesítményű tüzelőberendezésekkel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Telefon: +36 23 530 880
Fax: +36 23 530 881
E-mail:
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weishaupt  nagyteljesítményű  tüzelőberendezés  kazán