proidea.hu online termékinformációs katalógus

A VMZINC titáncink lemezek alkalmazása épületek utólagos átalakításánál, bővítésénél


2018. szeptember 14.

A VMZINC termékek leleményes megoldásokat nyújtanak minden esetben

A meglévő épületek utólagos átalakítása fontos kérdés az építészet és a kivitelezés szempontjából is, mert lehetővé teszi az épített örökség megőrzését és fejlesztését. Sokkal több ez mint egyszerű átalakítás, az épület bővítése kreativitást, tudást és ravaszságot igényel, hogy a függőleges vagy vízszintes irányú kiterjesztések által az épület a használók számára kényelmesebb legyen, és megfeleljen a jelenlegi szabványoknak.

A VMZINC titáncink lemezei és rendszerei leleményes megoldásokat nyújtanak mindegyik esetben.

VMZINC Retrofit katalógusban látványos példák mutatják be a titáncink lemezek sokrétű alkalmazhatóságát. A megtekintéshez kattintson a képre.

VMZINC Retrofit katalógus


A VMZINC termékeket megtekintheti a hír alatti céglogóra kattintva. Amennyiben bővebb információra, katalógusra vagy árajánlatra van szüksége a VM Building Solutions Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 4-6.
Postacím: H-2092 Budakeszi, Pf. 101.
Telefon: +36 23 452 452
E-mail:
Web: www.vmzinc.hu
Károlyi Zsuzsanna
műszaki tanácsadás +36 30 210 4103
Stefánovics Attila
értékesítési vezető +36 30 181 1524
   
A VM Building Solutions Hungary Kft. - régi nevén UMICORE BPH Kft. – a Fedrus International csoport 100%-os tulajdonú leányvállalata. A magyar piacon 1995 óta jelen levő cég a Franciaországban gyártott réz-titán ötvözetű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenysége az anyacég által gyártott termékek értékesítésén és marketingjén túlmenően kiterjed a lágy fémlemezfedésekkel és a bádogosmunkával kapcsolatos valamennyi területre: fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, ereszcsatorna rendszerek, szerszámok, bádogosgépek, ornamentikák, szegélyek, vápák és egyedi termékek gyártása.
Márkanevek: VMZINC
Kulcsszavak:  VMZINC  Retrofit  VM  Building  Solutions  titáncink  lemez  homlokzatburkolat  tetőfedés  tető