Kommunikációs rendszerek telepítése karanténközpontok számára

Kommunikációs rendszerek telepítése karanténközpontok számára

Schrack Seconet kommunikációs rendszerek telepítése karanténőrzők vagy teljes kórházak számára a személyes kontaktus minimalizálása érdekében

A COVID-19 okozta válság rendkívül sokrétű és teljesen új követelményeket rótt a kórházakra és az ellátóközpontokra.

Míg korábban elegendő volt, ha régiónként csak nagyon kevés kórházban alakítottak ki karanténterületeket, manapság egyre nagyobb elvárás, hogy ezeket a területeket országszerte számos intézményben felállítsák a szükséges kapacitás biztosítása érdekében.

Majdnem minden egyes kórháznak megoldást kell találnia arra, hogy területeit kettéossza biztonságos és karanténövezetre. Ezekkel az intézkedésekkel a kórházak és ellátóhelyek felkészülnek erre a különleges helyzetre, valamint a jövőbeli kihívásokra is.

Az izolációra vonatkozó követelmények rendkívüli kihívás elé állítják az ápolókat, az orvosokat, az ellátó személyzetet és különösen az érintett betegeket. Az újonnan létrehozott, elkülönített egységek nagy segítséget jelentenek minden érintett számára.

Míg általában az intenzív személyes kapcsolat az egyik legfontosabb páciens kívánság és ápolási cél, a fertőzési kockázat csökkentésének leghatékonyabb módja, ha megszüntetjük az emberek közötti közvetlen kontaktust.

A személyzet és a betegek elkülönítése szóbeli kommunikációval
A személyzet és a betegek elkülönítése szóbeli kommunikációval
A személyzet és a betegek elkülönítése szóbeli kommunikációval

A beépített VoIP funkcióval rendelkező Visocall IP eszközöket használó kórházak már most is élvezik a betegek és az ellátó személyzet közötti közvetlen kommunikáció előnyeit, melynek segítségével elkerülhetik a szükségtelen személyes találkozásokat.

Valamennyi IP-eszköz kényelmes, diszkrét és különösen biztonságos kommunikációt kínál, személyes kontaktus nélkül.

Ez vonatkozik az ápolók szobájában, valamint a kórtermekben található kommunikációs egységekre is.

A betegekkel folytatott szóbeli kommunikáció könnyedén kialakítható minden kommunikációs és személyzeti terminál segítségével.

Visocall IP karanténtelefon
Visocall IP karanténtelefon
Visocall IP karanténtelefon

Minden elkülönített kórteremben szükség van olyan eszközökre, amelyekkel a betegek és a személyzet kapcsolatba tudnak lépni anélkül, hogy a személyzetnek be kellene mennie a kórterembe.

A betegek szeretnének beszélni az őket meglátogató családtagjaikkal.
Az ápolóknak és az orvosoknak végpontok közötti szóbeli kommunikációra van szükségük ahhoz, hogy elmagyarázzák a betegeknek a kezeléseket vagy egyszerűen csak meghallgassák őket.

A Visocall IP könnyen használható, karanténtelefonos lehetőséget kínál, amely biztosítja a közvetlen szóbeli kommunikációt a beteg fejhallgatója és a személyzeti terminál között.

A személyzeti terminálok úgy vannak beállítva, mint a kaputelefonok és közvetlenül az elkülönített kórtermen kívül helyezhetők fel.

Az érintőképernyőn található zöld gomb megnyomásával közvetlen szóbeli kommunikáció jön létre, és az elkülönített helyen kívül tartózkodó személyek közvetlenül tudnak beszélni az elkülönített beteggel.

A karanténopciók egyszerűek, költséghatékonyak és könnyen beállíthatók.

A karanténőrzők Visocall IP-eszközökkel való felszerelése bármilyen központi kommunikációs szerver nélkül elvégezhető.

A beteg fejhallgatójából, a személyzeti terminálból és a rendszerkapcsolóból álló legegyszerűbb lehetőség a legnagyobb mértékű biztonságot nyújtja és teljes mértékben megfelel a DIN VDE 0834-es szabványnak.

Egyszerű tisztítás és fertőtlenítés
Egyszerű tisztítás és fertőtlenítés
Egyszerű tisztítás és fertőtlenítés

A karanténzónák szigorú higiéniai követelményeket tesznek szükségessé. Az elkülönített kórtermekben található felületek és eszközök a kórokozók, baktériumok és vírusok hordozása és terjesztése miatt magas kockázatának vannak kitéve, mivel több ember is megérinti őket. Az elkülönített kórtermekben használt berendezéseknek meg kell felelniük bizonyos előírásoknak, hogy el lehessen kerülni a betegségek terjedésének szükségtelen kockázatát. A Visocall IP handsetek különleges műanyagból készültek, amelyek antimikrobiális mesterkeveréket tartalmaznak és kiváló minőségű, textúrált poliészter réteggel vannak borítva, ami még ellenállóbbá teszi őket a kórokozókkal és mikróbákkal szemben. A személyzetnek szóló Nurse Call készülékek antimikrobiális membrán billentyűzettel rendelkeznek ugyanebből a célból.

A Visocall IP-készülékek felülete sima, nincsenek rajta kiemelkedő gombok vagy mélyedések, amelyek lehetővé tennék a kosz lerakódását, így a készülékek egyszerűen tisztíthatók és fertőtleníthetők, elég csak letörölni őket fertőtlenítőszerrel. A European Interdisciplinary Committee for Hygiene & Compatibility Testing of Medical Devices (EICHY) tesztelte és vizsgálta a Visocall IP részeihez használt fertőtlenítőszereket. A teszt eredményeit saját anyagmegfelelőségi adatbázisukban és egy független, harmadik fél által kiállított tanúsítványban rögzítették.

A hírben szereplő termékek

Visocall IP kórházi kommunikációs rendszerek
 
Visocall IP kórházi kommunikációs rendszerek

A VISOCALL IP egy közös technikai platform a kommunikáció, szervezés és ápolás számára. VISOCALL IP a saját alapstruktúrájában lefedi az összes lényeges rendszerfunkciót, mint: nővérhívó kommunikációs rendszert, IP-telefont, chipkártya-rendszert, elektroakusztikai funkciókat, intra- és internetet a személyzet és páciensek számára, továbbá a videóstreaminghez való előkészítést is. A rendszer IP-struktúrája más IP-alapú létesítményekkel is kombinálható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ágysávok, nővérhívók, kórházi kommunikációs rendszerek
Ágysávok, nővérhívók, kórházi kommunikációs rendszerek
Egészségügyi és laboratóriumi berendezések
Egészségügyi és laboratóriumi berendezések
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...